| o fata a întrebat:

Eu si cu prietenul meu am incercat sa o facem de mai multe(5-6 ori) insa exista o problema pur si simplu nu imi intra penisu mentionez ca nu am mai avut nici un contact sexual. va rog ajutati-ma. voua vi s-a intamplat asa?

Răspuns Câştigător
| Pupily92 a răspuns:

Poate nu esti umezita destul.sarutati-va si mangaiati-va mult inainte de a face sex. spuneti-va vorbe frumoase. spuneti-va cat de mult tineti unul la celalalt. spune-i cat de mult il doresti... faceti un preludiu mai lung. el te poate si masturba(pentru a te excita mai tare)

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu reusiti fiindca nu esti suficient de excitata si lubrefiata. Se intampla uneori, mai ales la inceput, mai ales daca tu esti tematoare si el incepator si nu stie multe subterfugii. Folositi un lubrefiant pe baza de apa de la farmacie si neaparat prezervativ (fiindca face penetrarea mult mai usoara si mai putin dureroasa pentru tine).

| smartalogu a răspuns:

Nu mai invatati mai fata la prostii (de anumite persoane vorbesc). Nu exista penis care sa nu poata intra in orice vagin, doar ca la inceput e mai greu, mai ales daca prietenul tau o are de neam prost. Incercati cum s-a mai spus, sa va mangaiati mult, mai ales el pe tine, sa va spuneti lucruri frumoase, folosit neaparat un lubrifiant (pe baza de apa, ca doar o faceti cu prezervativ nu) si nu in ultimul rand incercati mai multe pozitii, nu doar una si gata. Ideea e sa fi tu cat mai relaxata. Daca esti incordata si te gandesti prea mult la moment normal ca strangi din fund (si din alti muschi) cand saracu se chinuie sa faca si el ceva acolo. Gandeste-te la el, la cat de mult il iubesti, nu te mai gandi la momentul in sine sau la durere. O zi cat mai placuta.

| florg78 a răspuns:

As fi vrut mai multe detalii dar...totul se rezolva prin comunicare intelegere si ajutor reciproc fara reprosuri.se mai intimpla baietilor idiferent de virsta si experienta din mai multe motive:o pozitie incomoda, o erectie slaba de cele m.multe ori, schimbarea partenerei etc.deci ie ceva normal nu trebuie sa va speriati.se poate rezolva in cea mai mare parte cu ajutorul tau.cu gesturi si atingeri tandre ajutal sa obtina o erectie puternica, de asemenea dirijazai penisul cu mina in timp ce incearca sa penetreze. o sa doara putin dar cu miscari lente cu multa iubire in timp o sa descoperiti raiul pe pamint. sper sa aveti o virsta corespunzatoare 17-18 ani, 19 ar fi ideal pentru sanatatea ta.asteptept un raspuns dupa. pentru ca si cei aflati in aceiasi situatie sa invete din experienta voastra. ok

| buldog a răspuns:

Incercati sapunul daca nu aveti la inedmana lubrifianthappy

| latexcap93 a răspuns:

Ia si vaginul cu tine

| o fata explică:

Am 18 ani tongue si majoritatea lucrurilor ce mi-ati zis pana acum am incercat inainte sa va adresez intrebare sad

| dolce a răspuns:

Am avut si eu asa ceva! Nu stiu cum tu, insa eu nu prea doream s-o fac si prietenul meu ma asigura ca asta-i cauza, dar poate si facptul ca din prima nu prea reuseste.Nu stiu ce sa zic, poate cei cu experienta mai mare ne ajuta!?