La 13 ani ar trebui sa te preocupe alt activitati gen scoala...
Baietii la 12 ani inca se mai joaca cu soldatetii nu prea stiu ei ce inseamna iubirea.Cum l`ai inselat? Ai mers la amicul lui si l`ai pupat pe obraz? Eu zic ca sunteti` prea mici pentru asa ceva.nici buletin tu aveti`.
Nu te iubeste! Te uraste! Emoticonul de ras inseamna ca isi bate joc de tine! Si cel cu care "l-ai inselat" te uraste! Toata lumea te uraste si esti singura in lumea asta cruda!
@Bammby, am vrut sa o sperii cu putina ironie E mica si speriata de toate prostiile astea, ca naiba. la 13 ani sa faci o telenovela din niste discutii cu niste baietei.
Sunt de aceeași părere cu „AlexC". Aveți o vîrstă prea mică pentru a putea vb despre dragoste adevărată. Acum, vă stimuleaza spre o relație curiozitatea, vă este inetresant "Cum va fi relația? Cît va dura? etc".
Dacă simți nevoia sa te împaci cu el, probabil, te'ai obișnuit să'l ai alături de tine.
Hey,"nimic" sau cum îți mai spune, ai raspuns, după părerea mea, într-o formă cam jignitoare.Nu vreau să mă cert sau să fac circ aici, pur și simplu, fii mai atent cu afirmațiile de genu' „Toata lumea te uraste si esti singura in lumea asta cruda!"Dacă într'adevar crezi așa, te înșeli, pentru că aceasta fată are parinții care au crescut'o și cel puțin ei, la sigur, nu o urăsc.
P.S. Peace and Love!
„nimic",okay! fie și așa cum spui tu, dar puteai sa'i aduci la cunoștință aceasta într'o formă mai „drăguță", totuși e mică(cum ai spus'o și tu).
Curiozitațibărbați întreabă: