Poii.orikat de mica esti si e si el.ca totusi are 12miar baietii se maturizeaza.greu.ar trebuii sa stii un singur lucru[asta ca sa nu`ti distrug iluziile despre "dragoste". : " Din prietenie-iubire se face usor.insa din iubire dupa despartire- Prietenie NIKIODATA. daca iubeti cu adv desi nu rpea cred ca e cazul vostru.nu ai cum sa ramai prieten cu iubitul tau dupa ce l`ai iubit enorm.si ai vrt un viitor cu el.e rau sa-ti vezi visul langa tine si doar atat.fr sa-l atingi. dupa ce stii cum l`am avut inainte". Deci din iubiti-prieteni-daca a fost true love-NEVER! "
Imi dau seama ce dragoste e pe voi la varsta asta... hai sa fim seriosi, la varsta asta abia iti dai seama de unele lucruri.si tu ca o fata care tine la el te`ai dus repede la un alt tip.nu crezi ca asta e putin cam asa? tu daca ai fi in locu lui c ai face? ai sari in sus de bucurie? nu cred.nu mai bine te gandesti si putin inainte sa pui o intrebare de genu asta? si sa iti formulezi inainte ce vrei sa scrii? ca ai scris cam "dezordonat" sa zic asa. uite aici nu inteleg ceva din toata fraza asta : " dar de fapt cand zice fostul mai bine decat sa ne certam toti 3 inseamna ca nu a vrut sa ne despartim" abia am inteles ce ai vrut sa zici in toata intrebarea.sincer, uita-te dupa ce scrii si c ai scris sa vezi daca ceilalti inteleg ceva din intrebarea ta daca vrei sa iti dea un raspuns care sa te ajute
Flori, normal ca s-a suparat pe tine rau de tot pentru ca l-ai inselat, dar s-a intors la tine pentru ca te iubeste si are incredere ca nu o sa mai faci, ca acum cand l-ai inselat a fost doar o scapare si n-o sa se mai intample data viitoare. DAca sunteti iar impreuna, incearca sa faci o perioada de timp cum spune el, adica sa eviti sa te contazici si incearca sa ii explici unele lucruri pe care nu le poti face daca iti cere ceva. Crede-ma ca stiu ce zic ca am patit si eu asa cu prietena mea.
Pai dragostea asta la 13 ani nu se compara deloc cu dragostea adevarata care o intalnesti mai incolo si in primul rand aici nu prea se pune vorba de iubit.
Dar ca sa iti raspund la intrebari, din cate mi-ai zis tu, baiatul acela chiar tine la tine dar findca te`ai despartit de el e vina ta ca l`ai inselat. iar el e foarte iertator si a trecut peste. Apoi faza cu emoticonu. ti-am zis. la varsta asta ai cam trebui sa-ti vezi de scoala si de alea alea, aici nu e deloc cazul de iubit. mai ales ca el are 12 ani.
Baietii se maturizeaza mult mai greu decat fetele!