| Critix14 a întrebat:

Eu si iubita mea ne-am combinat de 4 zile, ea răspunde greu la mesaje si cand ne vedem nu pare a fi asa de incantata, ce ar trebui sa fac ca sa fie relația mai ok?

Răspuns Câştigător
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Nimic, inchei si la revedere, urmatoarea. sunteti tineri fata s-a plictisit este normal, trebuie sa experimentati cat mai multe cearsafuriu

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Dupa 4 zile e iubita ta, ce varsta ai?

| neutrino a răspuns:

Daca dupa 4 zile ea este deja iubita ta si se comporta nepoliticos cu tine, atunci sa-i fie rusine, iar tu cauta-ti o alta iubita.

| Kriss96 a răspuns:

Cum e iubita ta in general? Va cunoasteti de mai mult timp? Ati fost prieteni? E mai timida de fel? Cum e cu ceilalti oameni?
Daca tot sunt fata hai sa-ti zic o chestie. Noi mai suntem si timide uneori.De aia intreb cum e ea in general. Ar trebui sa iei in calcul si asta happy

| MidnightR a răspuns:

Atunci la ce dracu s-a mai combinat cu tine daca dupa 4 zile deja s-a pierdut cheful.

| Kira5854 a răspuns:

Probabil se astepta la altceva si nu sunteti facuti sa aveti o relatie este o bariera continua in comunicarea voastra care face totul sa par monoton, daca nu poti ridica bariera, relatia nu va merge, imi pare rau.