| Nicollettaa a întrebat:

Eu si iubitul meu (Marius) ne-am despartit acum cateva luni. Intre timp eu m-am impacat cu un fost prieten. Acum Marius a aflat de relatia mea cu celalalt baiat si are un comportament ciudat, nu inteleg, vorbeste cu prietena mea cea mai buna si ii spune ca intre noi nu a fost niciodata iubire, ca nu am tinut unu la altul, ca nu a fost nimic serios etc. Si eu daca il caut acum pe Marius sa vorbim ca amici imi tot repeta sa il las in pace ca ii sunt indiferenta. Ce sa inteleg ca am fost atat de oarba si nu mi-am dat seama ce persoana prefacuta am avut langa mine, sau spune vorbele astea doar sa ma raneasca?

7 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Nu intelegi? Baiatul tinea la tine, si acum ca a aflat ca deja esti cu altcineva, incearca sa se razbune cumva. Nu il baga in seama.

| Adry05 a răspuns:

Face asta doar să te rănească aşa cum l-ai rănit tu cu noua ta relaţie.

| grab a răspuns:

Si acum ca totul s-a sfarsit, de ce mai zgamai ca ca tul? ca sa miroasa si mai rau?

Cauta-ti alt baiat! Sau macar lasa-te cautata!

| Cristiann25 a răspuns:

Tu nu gandesti? E clar ca inca simte ceva pentru tine.

| Costellino a răspuns:

Clar!

| Nicollettaa explică:

Te rog frumos abtine-te de la astfel de comentarii, nu ma cunosti. Daca citeai cu atentie vedeai ca ne-am despartt acum cateva luni, era normal sa imi fac o alta relatie dar nu am de ce sa iti dau atatea explicatii

| octa16 a răspuns:

L-ai afectat cu relatia ta noua... si sa se razbune si el o facut ce o facut.big grin