Cine te vrea te cauta. Dar la fel e si reciproca, daca il vrei il cauti. Cum nu se întâmplă nici una nici alta, probabil ar fi cazul sa isi vada fiecare de drumul sau.
Nu exista sa se considere iubitul tau si in acelasi timp sa nu iti scrie 4 zile, acum serios, vezi cum suna? Poate sunt eu de moda veche habar n-am, dar asta nu e relatie, vreau sa te incurajez dar nu gasesc nici un motiv din ce ai scris tu, nu te cauta, da vina pe tine, ba esti egoista, ba sa-i spui multumesc ca ai onoarea de a fii iubita lui, vai de capu meu scuza-ma ca rad
Daca vrei stai acolo, fa-i plecaciuni si suporta-i starile, e treaba ta, dar in locul tau nici nu ma mai uitam in spate, nu imi imaginez ca barbat, chit ca muncesc si indiferent cat stres am la munca sa ma comport asa cu persoana iubita, nu exista, sau sa nu ii scriu cu zilele, pai ce e asta, iubirea nu se da cu portia, e ceva de care ai nevoi permanent si zilnic, nu iti pot raspunde pe moment, dar cu prima ocazie ti-am dat mesaj sau te-am sunat direct, fara discutii. N-ai cum sa iubesti si sa te comporti asa, tu mai numesti asta relatie, sincer?
Cauta-ti altul, ca de a inceput cu "esti norocaosa ca l-ai gasit pe el" atunci este un mitocan care te manipuleaza.
Nu merita sa stai in asemenea relatii, ca oricum nu au viitor fericit.
Buna.Astfel de lucruri le discuti direct cu iubitul, calm, deschis, asta daca vrei sa rezolvi, nu cu niste straini carora li se ofera o felie minuscula din perspectiva ta, fata de intreaga poveste din realitate. Puteti stabili un timp in care sa vorbiti seara, cand sunteti acasa, iar in rest sa va vedeti de cateva ori pe saptamana? Daca va angrenati in jocuri orgolioase stupide, cine scrie primul si nu mai stiu ce, relatia va fi pusa in pericol mai mult decat este deja.Bafta!
Să închei relația.Cui îi pasă de tine te caută, în 4 zile găsea un minut.În același timp și tu puteai face asta.
Dacă e un joc sau nu, atitudinea asta e imatură. Testele nu își au rostul într-o relație bazată pe încredere, ceea ce la voi nu pare că e.
Faptul ca îți reproșează dacă îl cauți pe motiv ca e ocupat apoi se supăra pe motiv ca de ce nu l ai cautat pare toxic și manipulator. Fi mai dura cu el și spune i ca dacă el ca bărbat nu și face timp sa te caute nici tu nu tragi de el și ii oferi spațiu. Este clar ca dacă nu te a cautat timp de o săptămână tipul nu e interesat sau și a pierdut interesul sau cauta și în alte părți companie Eu cred ca ar trebui sa îl lasi în pace, sa facă ce vrea
Daca el te testeaza, e clar. Imaturitate la nivel avansat
Daca i-ar fi pasat, te-ar fi cautat. 4 zile? Nu exista scuza pentru asta. Si dupa iti reproseaza sa stai in banca ta ca esti norocoasa ca e iubitul tau? E deja relatie toxica. Ce poti face e sa parasesti relatia cat poti de repede si sa gasesti pe cineva care te merita cu adevarat
De ce sa stai intr-o relatie toxica? Ia-l frumos la masa si incepi frumos cu " eu am ceva sa iti spun, nu ma intrerupi cat timp vorbesc ca s-ar putea sa te caute ambulanta". Si continui cu " am observat in ultima perioada ca devii cam toxic si morocanos, ca nu iti exprimi sentimentele si ca ai mofturi de femeie pe ciclu, ori iti revizuiesti comportamentul, ori pleci la mă-ta.Pe mine ma iau barbatii si gravida cu 4 copii si pe tine nu te ia nici dracu.Tu ar trebui sa te simti norocos ca ma uit la tine cand treci si ca te las sa respiri langa mine.Acum iti dau voie sa raspunzi intr-un interval de 3 secunde cu da sau nu la enuntul interogativ : Mai vrei sa fim impreuna si sa ai toti dintii in gura sau nu?"Serios, esti femeie, nu sta cu toti pampalaii caci nu meriti
klaudia_4431 întreabă: