Atata timp cat o faceti des. Organismul lui se obisnuieste cu senzatia iar lui nu i se mai scoală atât de tare. Lasă-l o perioada fără sa o faceti. Sa uite senzatia. Iar când o faceti dezbracă-l tu si joacă-te cu penisul lui cam 10 minute pentru a-l excita tare. Masturbeazate in fata lui. Lasă-l sa fiarba si nu-l lasa sa o bage pana când nu e excitat tare. Poate ti-am fost de folos. Fundita
Aseara l-am facut sa ia foc, m-am "jucat" cu el la inceput, preludiu si deja am vazut ca i se marea din ce in ce mai mul
Singura explicatie ca penisul sa fie mai mic este ca el s-a mai ingrasat, fata de acum 8 ani! Atunci, la baza pensiului s-a format o punguta cu grasime si de accea pare mai scurt.
Pentru prima data observ un raspuns si o explicatie inteligenta formulata de d-na Gretta. Penisul barbatesc intra in "declin" doar incepand cu varsta a 3-a. In consecinta rezulta ca ori acea prima masuratoare n-a fost efectuata in mod corect, ori ca o explicatie logica si perfect plauzibila este cea data de d-na Gretta. Nu este absolut nimic de facut in astfel de cazuri, deoarece marimea reala a penisului nu poate fi modificata. Dimensiunea "actuala" a penisului este una care poate fi considerata normala si in cazul in care reuseste sa te faca fericita si satisfacuta de fiecare data inseamna ca te poti considera o femeie multumita poate chiar norocoasa. Multa sanatate!
Nu esti de acord cu o femeie mereu? Sexistule.
Ma consider un admirator al sexului frumos insa nu pot admite ca este suficient sa fii doar femeie si cu asta totul este rezolvat. In afara de simpla "calitate" de a fi femeie si "blonda" am pretentia sa mai posede si alt ceva.
Eh, glumeam si eu. S-a suparat tanti gretta pe mine de ceva timp. Nici nu ma mai baga in seama de cand i-am zis de mentalitatea ei de baba cu "sexul doar in noaptea nuntii".
Se pare ca "tanti" Gretta ne-a bagat in aceeasi oala. De unde nu-i nici dumnezeu nu cere; parca asa glasuie o anumita zicala
Eu cred ca este si de la faptul ca o facem foarte des. Adica la inceput isi dadea drumul repede, acum tine mai mult in pat si alte detalii (intelegi tu). Adica daca o facem 3-4 zile pe saptamana si atunci de doua ori ma gandesc organul genital sa nu mai aiba o erectie asa de masiva din moment ce s-a consumat atat de des.
Probabil nu ii mai place de tine si nu se mai excita suficient. asa am patit si eu cand nu imi mai placea ceva la o fata aveam probleme cu erectia dar cand faceam cu alta care mi se parea wow mi se scula doar daca ma uitam la sanii/fundul ei
Cine zice că problemele nu apar în timp se însală.
Lăsând ironiile la o parte, cea mai logică explicație e instrumentul cu care i-ai măsurat-o, era chinezesc. Toată lumea știe că centimetrul este mai mic în țările asiatice. S-au gândit să facă asta ca urmare a sinuciderii multor bărbați. În momentul de față, din cauza micșorării centimetrului, încrederea bărbaților a devenit mult mai mare.
>> Marimea penisului era de 18 cm iar acum are penisul in erectie undeva la 13-14 cm.
Cam mare diferenta. Esti sigura ca ati folosit aceleasi repere?
Faceti impreuna exercitii de erectie, mancati sanatos, faceti miscare, nu fumati, odihniti-va cat trebuie, gasiti metode sa ve relaxati, you know the drill...
Kegels ii fac bine:
- cand merge la baie se opreste din treaba mica de mai multe ori; asa isi descopera muschii care trebuie lucrati
- 5-10 kegels in 3 reprize / zi, mai intai la baie, apoi creste numarul la 10 - 20 si face exercitiile in diferite pozitii
- nu trebuie sa incordeze alti muschi, intre kegels face pauza si lasa muschii sa se relaxeze 5 secunde, respiratia trebuie sa fie normala mereu
- pentru eliminarea monotoniei se trece la anus, 10 sec. strange, pauza si relaxare 5 sec., respiratie normala mereu
Stai langa el sa le faca zilnic si intareste-l pozitiv (= recompensa, show some love) de fiecare data, asa cum va place voua.
Bafta!
Eh, ce norocosi sunt unii.
Tot timpul mi-am dorit o fata care sa-mi urmareasca penisul cu ruleta.
Mi se pare foarte ciudat. Eu am 30 de ani si penisul imi pare a fi mai mare decat il aveam pe la 19 ani. E drept ca atunci nu-l masurasem, dar dupa ochii pare mai mare acum.
Acum e undeva intre 18-20 cm as spune, dar cu siguranta e peste 18 cm ca asa a iesit la toate masuratorile
nu-mi explic de ce iubitului tau i-a scazut, e totusi destul de tanar inca, e cam ciudat. Si i-a scazut si mult de aceea e mai ciudat. Se spune ca la 30 de ani barbatul atinge apogeul sexual, deci n-ar fi trebuit sa-i scada pana la 27 de ani.
Nu cred ca este ceva de facut
Dupa 30 de ani e normal ca penisul sa scada in lungime
Cel mai bine e sa mergeti la un doctor, el va poate recomanda cateva trucuri
Ar trebui sa luam o pauza din a face sex?
beausingurlamasamea întreabă: