| Pupily92 a întrebat:

Eu si iubitul meu suntem impreuna de 2 luni...primul nr il facem protejat... dupa care el se spala, urineaza.al 2-lea nr il facem neprotejat(el nu ejaculeaza deloc). ce sanse am sa raman insarcinata?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cam 30% pe luna. Sau intre 4 si 27% pentru fiecare act sexual in parte.

7 răspunsuri:
| Honeybunny a răspuns:

Se poate sa ramana pe "conducta".eu zic sa faceti altfel daca tot i musai neprotejat: faceti primul nr neprotejat si el ejaculeaza afara, o scoate cu vreo 2, 3 secunde inainte sa ii vina, iar al doilea nr il faceti protejat si poate ejacula in prezervativ.succes si aveti grija!

| JohnnyBi a răspuns:

Sanse sunt deoarece dupa urinare, barbatul, pentru o alta ejaculare, secreta un lichid...pentru spalarea tractului. acel lichid nu il poate controla si sanse sa il simta nu prea sunt. acel lichid contine sperma. nu foarte multa, dar stii tu, 1% sansa aia care crezi ca nu ti se intampla tocmai tie...+ legile lui murphy. acum nu stiu daca 100% toti tipii au secretia aia, dar 100% are sperma secretia respectiva si nu iti trebuie 10milioane de dracusori sa ramai grasa, doar 1 care nimeste drumul.

| BRG a răspuns:

Mari

| Aylee a răspuns:

Sunt sanse destul de mari, deoarece penisul "fabrica" o substanta care se numeste lichid preejaculator care contine spermatozoizi. Multa bafta, tura viitoare faceti protejat, e mult mai igienic.

| foxi a răspuns:

Suta la suta!

| Nicky29 a răspuns:

Tu esti nebuna daca cumva nu se spala cu mtrebuie e nevoie de un singur spermatozoid sa ajung la ovul.Eu zic ca ar fi mai bine sa o faceti protejat tot timpu.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dar de ce faceţi aşa. Rămâne pe canal şi este suficient o singură picătură ca să rămâi însărcinată!
Prezervativul trebuie folosit la fiecare contact sexual!
Pa, pa.