Dacă sunteți de acord cu copilul nu aveți de ce vă teme! Problema este cu locuința, într-adevăr. Căci, teamă ar fi că nu vă puteți crește copilul cum doriți. Dacă aveți servici, veți lua concediu maternal, veți avea o sumă de bani pentru 2-3 constantă, dar alte probleme nu ar fi!
E normal să vă temeți, căci sunteți conștienți că viața liniștită se va încheia. Chiar fără copil, căsnicia implică responsabilitatea ambilor parteneri în viață! Nu mai există, vorbim, vedem. Există, noi, împreună facem, hotărâm.
Daca amandoi va doriti, un copil o sa va intreaca greutatile expuse mai sus. Important e sa-l iubiti.
Normal ca e normal ca sa ma exprim asa. E o etapa importanta din viata un copil. Important e ca il doriti amandoi, o sa va descurcati cum fac si restul de miliarde de oameni care au copii.
Mergeti la casa casatoriilor si faceti casatoria civila.
Tot ce aveti nevoie, este 1 pereche de prieteni, care sa va fie martori!
Nunta o puteti face si peste cativa ani, cand vreti voi.
Sa fie intr-un ceas bun! Sa ai parte de o sarcina usoara, sa nasti un copil(fata/baiat) sanatos si sa va bucurati de venirea lui pe lume asa cum s-au bucurat si parintii vostri de venirea voastra pe lume.
Sunt normale temerile, sincera sa fiu poate era mai bine sa așteptați sa va căsătoriți mai întâi, e mai frumos dacă tot faci nunta sa nu ai și copil deja, dar acum o sa vezi ce se întâmplă pe parcurs, va descurcați voi. Cat despre partea financiara, dacă părinții va ajuta, în funcție de salariul vostru, poate și cu ce rămâne de la nunta voastră poate reușiți sa strângeți sa plătiți avansul și va luați prima casa în rate
Sunteti cam dubiosi odata ce amandoi aveti o varsta si nu aveti niciunul o locuinta a lui. Adica eu la 25 de ani nu m-as vedea in niciun caz stand cu mama in casa. Pentru oameni care nu au unde sta s-au inventat chiriile. Acuma depinde unde locuiti. De exemplu eu stau in Galati intr-un apartament cu doua camere cu de toate cu 1100 lei. Daca munciti amandoi ceea ce e si cazul nu mi se pare mult.