Gandeste-te,e dragoste sau obisnuinta? Mie personal, ceea ce faceti nu mi se pare iubire, mai degraba o competitie.Trebuie sa fii constienta ca daca nu mai merge, nu mai merge si gata! Dar, o relatie care a inceput prost, asa va continua sa fie, sau chiar mai rau! Un an jumatate e cam putin pentru astfel de certuri.Renunta cat e inca devreme.Stiu ca e greu, dar nu toate au rezolvare.Ori vorbesti cu el intr-un moment in care-l prinzi bine dispus, asa discutati calmi si cu mintea limpede.Pentru ca intr-o cearta nu va ceda nimeni niciodata! Eu spre exemplu, am avut o situatie asemanatoare, in care el la certuri efectiv nu ma mai asculta.Atunci am hotarat sa-i scriu o scrisoare in care am putut sa-i zic tot ce gandesc si simt fara sa ma intrerupa sau contrazica.S-a dovedit a fi buna solutia.Dar nu a durat mult pana sa revenim la certuri si scandal.Acum,tu-l cunosti mai bine! Dar fa-ti curaj si ia o decizie! E greu in primele zile, cu timpul trece!
In loc sa dati vina unul pe celalalt si sa va criticati reciproc, incercati sa gasiti o solutie pentru problemele voastre.Lasi tu putin de la tine, lasa si el de la el, nu mai cautati vinovati, ci solutii, remedii.
Dacă te iubește și dacă îl iubești ar trebui să fie ceva de genul:
1) Respect reciproc - Ceea ce vâd eu la voi nu este, injurii, jigniri...
2) Incredere reciproacă - Iarăși lipsește, gelozia, etc.
3) Sinceritate reciprică - Dasta poate aveți dar nu cred. Fii sinceră cu el și spune-i că așa nu se poate ori se conformează ori nu.
Buna.
Ca si fata, ar trebui sa mai lasi de la tine, probabil el este si orgolios. Incearca sa-l iei cu vorba buna, ai rabdare cu el si poate ajungi la un rezultat. Nu trebuia sa va jigniti si sa tipati unul la altu, mai ales el ca fiind barbat. Ce naiba, va scoateti ochii de fiecare data cand va certati, mai?
Nu se poate asa, vorbesti cu el( fata in fata ), ii spui ceea ce te deranjeaza, ca ai vrea sa-si schimbe comportamentul si mai ales, sa incercati sa o luati de la 0, fara tipete si jigniri! Total aiurea!
Asculta-l si tu pe el, poate si tu ai o mica parte de vina in toate acestea si pe el il deranjeaza. COMUNICATI! Cel mai important.
Vorbiti calm, frumos ca doar sunteti intr-o relatie.
Aveti grija de iubirea voastra, take care!
Cred ca ai scris povestea in locul meu:d.eu cred ca cel mai bine ar fi sa vorbiti amandoi, si sa va puneti de acord, ori va schimbati, ori va despartiti. sincer, nici eu nu mai suport...e foarte gelos si face crize din orice. eu sper sa nu va despartiti si sa va rezolvati problemele. poate e din cauza caldurii:*
Asa e in orice relatie si mie mi s-a intamplat acelasi lucru dar nu ne-am injurat stai de vorba cu el sau trimitei un sms cu tot ce simiti si ce ai pe suflet si spune-i sa se gandeasca si la sufletul tau sa imi spui ce sa mai intamplat.
beausingurlamasamea întreabă: