Una obiectivă.Eu dacă logodnica mea şi-ar chema cea mai bună prietenă la masă la noi, n-aş avea nimic împotrivă, pentru că văd în prietena ei o simplă amică, adică mă uit la ea ca la colega de servici sau soră-mea(indiferent total de alte aspecte), altceva nu mă interesează că-mi iubesc partenera.
Mama ta probabil că suferă de acel „paranoia" feminim ce se referă la faptul că bărbaţii-s curvari, numa după sex umblă, şi stau cu una până dă de alta, şi similare de doi bani.
Normal că nu te înşeală dacă te iubește sincer.
Cine vrea să-și înşele partenerul/ra de viaţă, normal că n-o va face cu cel/cea mai bun/ă prieten/nă, dar nu cred să fie valabil în cazul vostru.
De părerea mamei tale.
De ce?
Crăciunul este o sărbătoare sfântă, în familie.
Dta cu iubitul sunteți un cuplu, da, sau nu?
Asta se va releva și va fi evident în modul cum vă veți comporta la acea petrecere. Prietena ta. ar trebui să vină cu iubitul ei, dar nu are. Atunci cum se va simți ea, la acea petrecere unde voi doi sărbătoriți iubirea voastră iar ea e singură fără iubit? Ce va face ea, ca fiecare femelă de pe lumea asta? Va dori să ți-l ia ți inconștient chiar, la acea perecere ca face tot posibilul să se bage în seamă cu el, ca să spargă petrecerea. Așa că alege între ea și el. Dacă este singură, să petreacă singură, nu e treaba ta. Dacă vrei să o ajuți, să vă întâlniți toți trei dar nu seara de ajun, în prima zi sau a doua zi de Crăciun, ci doar în a 3-a, dar nu acasă la tine sau la ea, ci la o cofetărie. Astfel, nu strica seara de Crăciun din dragoste pentru prietena. Ascultă de mama ta care este trecută prin viață. Asta dacă ții la iubitul tău și la relația voastră mai mult decât la prietena ta. Lasă această prietenie în urmă, acum ai un iubit, un logodnic, un posibil viitor soț, ocupă-te de el. și de viața ta, nu de viața ei, și nu de Crăciun.
Prostie mai mare nici ca puteai sa zici!
Unde e prostia mai exact? Nu am făcut referire la sex dar dacă asta ai înțeles.
Mie nu mi se pare normala gelozia asta extrema. De ce sa nu iti mai inviti prietena la tine? Din simplul fapt ca... e fata? Pai fete gasesti peste tot! Pe strada, in parc, la sala, la mall, oriunde.
Ce facem acum? Ne ferim iubitul de orice femeie posibila de frica sa nu ne insele? Mi se pare absurd.
Parerea mea e ca daca iti doresti o poti invita pe prietena ta la masa de Craciun. Nu trebuie sa vezi in ea o posibila "amanta". Si trebuie sa ai incredere in iubitul tau.