Atata timp cat amandorura va place sa vorbiti "murdar", nu vad de ce asta v-ar afecta negativ relatia. Ba dimpotriva, o poate imbunatati. Important este sa va placa amandorura si nimeni sa nu se simta jignit.
Asta nu ar trebui sa afecteze relatia in niciun fel adica exprimarea libera nu poate face rau nimanui si inca ceva spune-i de fiecare data cand te deranjeaza ceva in relatia voastra sau cand simti ca v-ati racit.comunicearea este foarte importanta pentru o relatie de durata poate mai importanta decat impresiile voastre despre sex bafta
Draga mea, atata timp cat amandorura va place sa vorbiti "murdar", nu vad de ce asta v-ar afecta negativ relatia.si inca ceva nu fa aces pas ca mai tirziu iti va parea reu, si daca el ti-a spus ca te va astepta cant tu vei fi gata nare decit sa astepte,,,,, multa bafta
E mai sexi sa vorbiti murdar, ai? Vezi ca stiu si eu.
Totul e ok, chiar nu vad care e problema.
Bafta.
Va poate ajuta asta foarte mult dar depinde cat de serios e el. Ar fi frumos daca el chiar ar avea rabdare cu tine si nu te-ar insela. In acest fel ati gasit o modalitate de mijloc pentru a nu face relatia sa fie plina de frustrari pana la momentul potrivit. E bine ca puteti comunica deschis.