Trebuie neapărat să mergi la medic fiindcă poți avea efecte urâte de la ele dacă le iei după capu tău
In privinta pastilelor anticonceptionale (AC) este indicat sa fie binecunoscut faptul ca NU exista anticonceptionale MAI BUNE sau MAI SLABE, trebuie sa fie cunoscut faptul ca pastilele AC trebuie folosite trebuie sa fie POTRIVITE organismului fiecarei femei in parte. Pastila AC este printre cele mai sigure si eficiente metode contraceptive care poate fi folosita de o femeie fiindca AC-ul ii garanteaza/ofera o eficienta este de peste 99% si nu prezinta riscul accidentelor care apar des in cazul folosirii prezervativului. Conform statisticilor efectuate pe plan mondial, prezervativul garanteaz doar o eficienta de 84%, si din acest motiv se apreciaza/considera ca este cea mai ineficienta metoda contraceptiva dintre cele existente/folosite la ora actuala.
INSA ATENTIE, folosirea pastilelor AC se poate face in siguranta si efectul lor este 100% garantat, numai dupa ce este efectuata o consultatie ginecologica prealabila completa si complexa, care consta in palparea profesionala a sanilor, efectuarea testului de stabilire a vitezei de coagulare a sangelui si analizele hormonale strict necesare efectuate de catre medicul ginecolog. Pe baza rezultatelor obtinute medicul reuseste sa schiteze si sa traseze PROFILUL HORMONAL propriu/unic si cu ajutorul acelui profil hormonal reuseste in deplina cunoastere si siguranta medicala sa aleaga tipul de AC potrivit de a fi folosit. Doar procedand asa medicul poate selecta pastila AC care se pliaza cel mai bine pe activitatea hormonala proprie fiecarei femei in parte, dintre cele peste 30 - 40 de sortimente de pastile AC existente in farmacii. Medicul ginecolog are datoria sa explice si sa indice momentul propice de a se incepe folosirea lor, precum si modul corect de administrare a pastilelor AC, deoarece doar asa prin respectare intrutotul, a instructiunilor producatorului si cele ale medicului, produsul selectat va oferi protectia contraceptiva MAXIMA de peste 99, 4%. Multa sanatate!
Pentru sanatatea ta, consulta un medic(de familie sau ginecolog) inainte de a lua anticonceptionale.
Nu ți-aș recomanda sa iei anticoncepționale. Dacă faci neprotejat trebuie sa fie cu mare grija sa nu se ejaculeze înăuntru.
Mai bine mergi la un cabinet de planning familial, daca vrei sa nu te stie lumea (inclusiv medicul de familie) si sa fie gratuit sau cu reducere si rogi frumos sa-ti dea niste anticonceptionale. E mai bine sa ti le prescrie ei, ca daca le iei dupa capul tau e posibil sa nu functioneze sau pe langa efectul principal sa aiba efecte secundare daca tu ai alte probleme de sanatate (de exemplu daca ai cancer la san dar si daca fumezi).
Eu ca băiat nu aș lasa-o pe iubita mea sa ia anticonceptionale. Iti vor da hormonii peste cap.
Să nu existe risc de sarcină sunt atâtea metode: spermicit, steriletu, burete. Dar astea sunt niște chestii complicate, înafară de spermicit si prezervativ. Anticonceptionale le poate recomanda doar un medic, contează greutatea, înălțimea, vârsta.
Recomand un medic daca vrei neapărat pastile.
Ca un bonus, poți sa-l testezi tu prin masturbare cu mâna sa vezi cât il ține a doua ejaculare.
Mă omule! să te speli extern nu e suficient să previi sarcina după primul act! rămâne spermă pe canal chiar și după o urinare care direct în ea ajunge, trebuie minim 3-4 urinări ca să fie curat bine canalu să nu existe risc să rămână!
Și anticoncepționalele dacă nu ai efecte de la ele, nu-ți fac rău, din contră te reglează hormonal și previn „lipirea" chisturilor pe ovare
David907823 întreabă: