Dacă nu a ajuns în zona vaginului, atunci nu sunt șanse... însă dacă s-a rupt în timpul actului și nu ați observat, atunci e posibil sa fi fost lichid preejaculator care poate conține sperma(dacă partenerul tău a ejaculat înainte de act și nu a urinat, deoarece poate i-a ramas in canal)
Nu a ejaculat înaintea actului și a urinat inainte, dar am luat pastila în caz de orice (cred ca nu e vreo sansa, dar m-a pus pe ganduri)
Ești ok atunci
Nu mai lua pastila de a doua zi, pentru un eveniment atât de minor ca acesta.
Să luăm un exemplu.
La un cuplu care face sex cu ejaculare în vagin în fiecare zi, șansa ca ea să rămână gravidă se situează conform statisticilor la 24%.
Tu la situația ta, aveai șanse de 0% să rămâi însărcinată.
Citiți un pic de anatomie generală, înainte să luați pastile aiurea.
Pastila de a doua zi se ia doar dacă a existat sex neprotejat cu sau fără ejaculare în vagin.
Odata ce ai luat deja pastila de a doua zi, la ce ne mai intrebi daca-i risc de sarcina?
De ce iei pastile aiurea?
Cum sa ramai insarcinata cu sperma pe spate?
Ai lipsit la lectiile de anatomie sau ai 12 ani?
Am uitat sa mentionez că menstruația trebuie sa-mi vina in 2 zile
Așteaptă sa vezi dacă îți vine. Dacă nu îți vine, mergi la ginecolog la consult fiindcă îți zice mai repede de cât un test dacă ești sau nu insarcinata și în caz de nu dorești sarcina, îți poate da pastile pentru avort sau oricum o să-ți zică el/ea.
Am citit pe mai multe site uri in scop medical și ma gandeam sa nu rămân însarcinata si tot sa vina avand în vedere ca s-a întamplat cu doua zile înaintea menstruației, e posibil?
Mereu e posibil dar nu cred ca ai rămas. Ca dacă te uiți pe un calendar de ciclu, ovulația e după ciclu. Nu ar trebui să-ți faci griji
RRSecularHumanist întreabă: