| hotmuffin a întrebat:

Eu si prietena mea am facut o pauza, ea imi spune la telefon ca nu o sa fie cu nimeni si ca aceasta pauza o sa dureze putin, dupa cateva zile se combina cu unu si o vad, vorbesc cu ea si imi zice ca inca tine la mine si ca asta e doar asa ca sa vada cum e cu altu pentru ca eu am suparat-o pentru ca vorbeam in sictir la telefon dar cand ne intalneam eram ok. Ea mi-a zis ca tine la mine si ca o sa ne impacam dupa ce termina cu asta. Eu nu stiu ce sa fac, ca tin prea mult la ea si nu vreau sa o pierd da ma si enerveaza si daca ne despartim acum o sa uit de ea cam greu dar uit. Nu stiu ce sa fac crying

3 răspunsuri:
| Anca a răspuns:

Ahahaha. Tare prietena ta! Si-a gasit fraieru`. Adica TU!
Pai te tine pe tusa pana vede daca ii merge mai bine cu ala. Daca ii place mai mult cu ala, pauza o sa fie permanenta! laughing

greece12
| greece12 a răspuns:

Sun-o si tu,dar fara nervi si spune-i ca daca vrea sa fie cu tine, va vedeti deseara si daca nu vrea, sa si-l pastreze sanatoasa pe celalalt.Sau intreab-o,daca ea vrea sa vada cum e cu altcineva,fiind in pauza, ai putea si tu sa te combini cu alta ca sa vezi si tu cum e? Nu cred ca tu esti cu ceva inferior ei, daca ea face un lucru il poti face si tu.Gandeste si actioneaza, n-o lasa sa te calce in picioare, nu esti prostul ei! Mult noroc!

| fabiola a răspuns:

Pauza nu inseamna sa fii cu alta! Se joaca cu sentimentele tale, asa ca faci bine daca o uiti!