Nu e atat de greu sa-i afli parerea Comunicarea e cheia! Spune-i ca o iubesti, dar o si doresti, intreab-o daca e pregatita, daca are incredere in tine. Las-o sa inteleaga ca nu o presezi absolut deloc, ca o sa astepti un raspuns.
N-are rost sa te iei dupa toti frustratii, si sa crezi ca dupa sex, lucrurile se vor schimba in rau. Unora le e foarte greu sa priceapa ca fiecare om e unic in felul sau, si ca generalizarea e dovada unei minti incuiate.
Tu trebuie doar sa ai rabdare, sa fii tandru, sa o iubesti, si sa te gandesti si la ea
Succes!
Odata intamplator nu stiu cum s-a ajuns aici dar era legat de sex, a spus ca nu ar regreta daca ar face-o cu mine. si de atunci am ramas cu semnul intrebari la cap
Suna bine! Are incredere in tine, ceea ce te aduce mai aproape de un "da" din partea ei.
Multumesc frumos de sfaturi, ti-am acordat o banglica drept multumire
Eu zic sa discuti cu ea de chestia asta, pentru ca e important pentru ea daca tu vei fi primul. Spune-i ca tu iti doresti asta, insa vei astepta cat va fi nevoie sa fie si ea pregatita, si asa nu se va simti stresata. Eventual incearca sa o pipai si sa o saruti mai pasional si vezi pana unde se simte ea confortabil.
Frate iti spun sincer va fi destul de nasol, am avut experienta cu o virgina, nici nu vreau sa iti spun cat de incordata, speriata, debita..in urma experientei respective am spus NU virginelor, poate a ta nu va fi cum a fost a mea, desi ma indoiesc. ce sfat iti pot da: invit-o la tine, nu pomeni de sex, va uitati la film si pregateste un vin bun care sa o ajute sa se dezinhibe si de aici preiei controlul. Dar atentie foarte mare atentie, stiu ca ma vei considera badaran/incult dar ce iti spun are un strop de adevar foarte mare: o femeie dupa ce prinde gustul sexului INEVITABIL va vrea sa incerce si altceva, iti bag mana in foc pentru asta
Esti mascul sau muiere?
un mascul nu se milogeste fa vrei sex nu vrei next simplu, apropo eu am mai stat printre femeii si da toate spun ca fara sex ele nu sunt intro relatie, fatuca nu te iubeste ea ar avea un barbat adevarat tu esti un baiat cuminte
Este foarte bine cum gandesti. Discuta cu ea si daca este pregatita si doreste sa faca sex cu tine, puteti sa o faceti, Dar, daca o faceti, sa o faceti protejat.
Ce atata pregatire? O iei de posterior si ii faci ce stie tot adolescentul modern sa faca. Si ce ai tu cu santierul? Eu sunt necalificat si muncesc cu ziua pe santier ...mananc paine cu ceapa si sunt fericit cu femeia pe care am dezvirginat-o la 17 ani. Sunt fericit, ce mai!