Nu, nu este nromal sa va masturbati impreuna la 14 ani.
la 14 ani, abia va descoperiti sxualitatea si organele sexuale, abia invatati despre ele, eplorati si va autosatisfaceti singuri si ulterior, cand mai cresteti, ajungeti si la petting.
La 14 ani, tu ai doar un cuc mic si daca fata te atinge, te faci imeidat de ras, ca te scapi imediat pe tine.
Macar ai rabdare sa mai creasca degetelul ala si sa mai cresti si tu, ca sa nu te faci de rusine in fata unei fetite.
Este complicat sa dai un raspuns corect. Masturbarea reciproca este asociata unui act sexual.
1. Din punct de vedere legal conform art.220, alin.(5), din Codul penal nu se pedepseste.
2. Din punct de vedere moral este discutabil: nu aveti inca varsta de a savarsi acte sexuale.
3. Din punct de vedere uman, este poate de inteles, ca si la 14 ani exista iubire. Consider ca de regula actul sexual trebuie sa incununeze actul de iubire.
Dar... tot ce am spus eu aici este relativ. Cred ca cvasiunanimitatea celor care isi dau cu parerea o sa spuna ca sunteti prea tineri, mai ales ca de la masturbare pana la sex nu este decat un pas.
De data asta imi asum aprioric critica oricui.
Diferenta de varsta fiind sub 3 ani, fapta nu se pedepseste.
Da, aceasta este prevederea art.220, alin.(5), din Codul penal pe care l-am citat.
@Anablandiana nu sunt de acord in toate. Se vede ca nu prea stii cum arata baietii la 14 ani.
1. La 13-14 ani baietii incep sa se masturbeze. La 14 ani sperma este deja formata.
2. La 14 ani, chiar daca penisul nu este dezvoltat complet, nu mai este putulica ci o frumoasa ****.
3. Daca baiatul s-a mai masturbat, nu se va scapa imediat pe el.
4. In prezent viata intima intre doi adolescenti care se iubesc nu mai este tabu. Ei se cunosc unul pe altul.
Astea numai cateva din observatii.