| tzotzo a întrebat:

Eu si prietena mea ne-am atins reciproc penisul si vaginul...am bagat doar un sfert din capul penisului si cand l-am scos era o substanta mucoida sau spermicida pe el...toate astea sau intamplat cu 3, 4 zile inainte de a avea ovulatia...
este posibil ca ea sa fi ramas insarcinata?
app i-a venit si ciclu dupa aia...

Răspuns Câştigător
| AndreeA_4571 a răspuns:

Daca i-a venit nu e posibil.

9 răspunsuri:
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Stii ce e aia ovulatie? Stii diferenta dintre menstruatie si ovulatie? Stii ceva despre anatomia feminina? Daca ceea ce ziceai tu se intampla cu 3-4 zile inainte de ovulatie (perioada in care este eliminat ovulul - aproximativ la jumatatea ciclului) erau foarte multe sanse sa ramana insarcinata... Dar... din detaliile care le-ai dat asta s-a intamplat cu 3-4 zile inainte de menstruatie ceea ce scade foarte mult sansele de a ramane insarcinata... Cred ca ar trebui sa invatati mai bine cum functioneaza organismele voastre si sa incercati dupa aia sa faceti sex... si protejati-va ca sunt prea multe boli care circula.

| Parintele a răspuns:

Stai m-a linistit ce mama ma-si.esti barbat. pune un prezervativ si fa-o dracul barbateste.pana la capat...

| lia a răspuns:

Nu cred ca a ramas insarcinata, dar poate face un test de sarcina pentru siguranta. Sau, cel mai potrivit ar fi sa mearga sa consulte un medic ginecolog. Eu nu stiu ce se intampla cu ea mai bine decat medicultongue

| sylver69 a răspuns:

Super tare frate... cati ani aveti?

| zuzumic a răspuns:

Stiti ce nu inteleg eu? dc dumnezeu va prostiti in ultimu hal adica bai... nene... ori o faceti pna la kapat ori va lasati .nu are nici un rost ...sa ca prostiti asa ...in plus lichidul ala poate era colo din cauza k v-ati excitat amandoi...

| leave78 a răspuns:

Ca idee, inainte cu ceva vreme sa ejaculezi elimini niste picaturi de lichid transparent - e posibil sa nu simti cand le elimini - si aceasta substanta poate contine spermatozoizi, deci e posibil sa ai probleme chiar daca nu ai ejaculat, deci, mai multa atentie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca nu a ramas, dar nu va mai jucati fara protectie...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Of... copilasi, copilasi... daca tot o faci, fa-o pana la capat, sa intelegi ceva din asta si foloseste prezervativul... asteapta 2 saptamani, cumpara-i prietenei tale un test de sarcina si constatati amandoi...

| puimic a răspuns:

Am un prieten dar si-a bagat doar capul de la penis ( nu si-a dat drumul) apoi am facut un dus iar ciclul mi s-a terminat acum 6 zile pot ramane gravida?