| a0b1c2 a întrebat:

Eu si prietena mea ne certam aproape zilnic. Ba ca ii vorbesc nu stiu cum ba ca nu stiu ce am zis eu, si numai din astea. Niciodata nu isi recunoaste greselile. La inceput ne intelegeam bine dar acum sincer va spun e ca dracu laughing... Ce credeti ca e de facut?

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ii pui capac si ii zici ca tu nu iti bati capul cu o proasta.

| ing3rd3mon4u a răspuns:

Buna, ai avut vreo discutie ff serioasa cu ea? eu zic ca acum e timpul.Sunt sigura ca nu vrei sa o pierzi.asa ca vb cu ea ff serios.vezi ce are ea de gand, de ce face unele prostioare.Alta modalitate ar fi sa ii platesti cu aceiasi moneda sa ii zici dupa aia : uite asa mi'ai facut tu mie, cum crezi ca m-am simtit?
sau.: sa ii zici daca ai fi in locul meu cum ti'ar pica?big grin
Ai rabdare cu ea.invat'o poate ca nu prea stie. Daca o iubesti tine'o langa tine si ai grija de ea.arata'i ce e rau si ce e binebig grin
Numai binebig grin sper ca te'am ajutatbig grin

| RoXyyR a răspuns:

Pai parerea mea e ca ar trebui sa discuti cu prietena ta si sa ii explici ca tie nu iti place o asemenea relatie sa stai si sa te certi mereu si daca totusi nu merge parerea mea e ca nu are rost sa iti pierzi timpu... dar ti am zis ca inainte sa discuti cu ea si sa o intrebi de ce reactioneaza asa pentru ca ceva s-a intamplat st sigura de asta. mult succes

| koopman a răspuns:

Pei daca va certati mereu, nu va mai intelegeti, despartete de ea.

| Andrusccaaa a răspuns:

Bine ai venit printre noi! Desparte-te de ea daca nu isi recunoaste greselile, poate s-a saturat de tine, bafta!

| RetardedRacoons a răspuns:

E clar, e rost de sex anal.