| Pissssi a întrebat:

Eu si prietena mea placem acelasi baiat. Ea este chiar indragostita. dar eu nu laughing. mie doar imi este drag. Si eu vorbesc cu el ff des insa si ea. eu stiu de ei. si el stie ca eu stiu. insa ea nu stie de noi! laughing Complicata situatia. dar ce ar trebui sa fac? Sincer oarecum imi place situatia dintre noi. sa continui sa vorbesc cu ell?

Răspuns Câştigător
| Mlov3u4ever a răspuns:

Are momente.Da-i timp sa va cunoasca pe amandoua.happyBafta!:**happy:*

16 răspunsuri:
| cristiiiiiii a răspuns:

Daca prietena ta il place cu adevarat si are sanse eu zic sa o lasi daca tu nu simti ceva pentru el...

| cristiiiiiii a răspuns (pentru cristiiiiiii):

Ceva la fel de profund*

| unknownn a răspuns:

O faceti in 3 laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa continui relatia de prietenie dintre voi doi iar cat tine de prietena ta, daca zici ca vorbesti des cu el incearca sa-i combini poate ar merge ceva laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Mlov3u4ever a răspuns:

Da vb cu el.Vezi pe care dintre voi ii place. Daca ii place de ea lasa-l, iar daca ii place de tine incearca sa ai o relatie cu el.pa-pa

| Pissssi explică (pentru Mlov3u4ever):

Nu stiu pe care dintre noi place. sincer laughing cred ca pe aman 2. din cate observ si lui ii place "situatia" noastra laughing. In ultimul timp s-a intamplat sa ma sune chiar cand mergeam la ea. si cand ii spuneam. radeam aman 2 laughing. O data m`a sunat. si la sf mi-a zis ok, te sun mai tarziu. Atunci i-am zis ca ok... va trebui sa il trec altcumva in telefon, sa nu cumva sa vada ea cand ma suna. si a inceput sa rada zicandu`mi :"Aveti grija acum, sa nu va certati pentru mine" laughing) ha ha ha. laughing
mi-am dat seama ca nu vreau sa fiu cu el ..si nici nu m`ar deranja daca ei ar fi impreuna. CIUDAT! laughing cum zicea mai in jos RADUMSTAIN " excitanta situatie" laughing)

| Mlov3u4ever a răspuns (pentru Pissssi):

laughing....ciudatbig grin...bafta cu el! Sper sa ii placa de tinehappy

Multumesc. si eu sper sa ii placa doar k de ieri nu m`a mai cautat pe mine. pe ea da laughing

Ms pentru fundita.:*happy:*happy.:X

Cu placere. chiar mi-ai fost de ajutor! :*

Ma bucur.happy

Are momente.Da-i timp sa va cunoasca pe amandoua.happyBafta!:**happy:*

| Iubareatzãã a răspuns:

M-ai ametit cu stiutul asta!laughing)
Eu zic sa pastrati aceasta "situatie" Mai ales daca si lui ii placebatting eyelashes ...si se poate produce si "chimia". bineinteles daca ai o prietena adevarata (daca va afla) sa nu reactioneze urat fata de tine si oarecum sa treaca peste, de dragul tau...dar gandeste-te si la partea urata, poti sa o pierzisad
Cred ca cel Mai bine ar fi sa vorbesti cu eawinking Bafta!:*

| Mariiuta a răspuns:

Eu zic sa obtii ceea ce iti dorestihappy succes:*

| Dyxxuu a răspuns:

Iti recomand sa ai grija, eu am fost in situatia ta si inca mai sunt, dor ca situatia s-a complicat mai tare whistling. In orice caz vei pierde o persoana. Daca il alegi pe el o pierzi pe ea si invers. Daca nu vrei sa ajungi in situatia asta, si tii la prietena ta trebuie sa raresti discutiile cu respectivul astfel nu se va produce inevitabilul de a afla prietena ta si a se isca o cearta. Asta e opinia mea happy.

| butterflyeffect123 a răspuns:

In nici un caz. am patit si eu eram total indragostita de un tip si prietenei mele ii placea doar cum arata si vorbeau foarte mult la un moment dat i-am cerut sa inceteze pentru ca ajungeau la lucruri personale si nu a incetat pentru ca, la fel ca tie, ii placea situatia dintre ei. au ajuns sa fie impreuna si nu mai suntem acum prietene. eu zic sa o lasi balta sunt destui baieti in lumea asta.