| Eva28 a întrebat:

Eu si prietenul meu avem 16 ani si ne gandim ca la vara sa ne incepem viata sexuala. Problema este ca nu am avea unde sa facem asta, avand in vedere ca atat parintii mei, cat si ai lui sunt mai mereu acasa, mai ales ca nici nu ne-am simti confortabil sa stim ca pot aparea in orice moment. Unde am putea sa facem sex?

Răspuns Câştigător
| Anonymous996 a răspuns:

Hotelul e cea mai buna varianta a ta. Pentru ca acolo nu iti va trebuii sa iti fie frica si va fi mult mai usor mai ales ca esti virgina. PS cand esti virgina si faci sex si mai ales nu te simti confortabil ca ai putea fii prinsa ar putea sa doara ffff tare. Un hotel ar fi bine e 100 lei pe zi faceti 50-50. Spunetile si voi o minciuna parintilor ca mergi sa dormi la nu-s unde laughing sau ca vei fii plecate in club daca te lasa. tongue IN 5-6 ore sunteti gata. Eu mi-am inceput viata sexuala acasa la 15 ani cand parintii mei erau acasa si le-am zis ca vine o prietena mea acasa asa ca sa nu ne deranjeze. Am inchuiat usa si i-am dat bice. Bafta big grin. Sa va protejati. fundita plz? smug

8 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Mda..deci ma intreb..mai puteti sa dormiti cu acest mare chin pe care il aveti in cap? ..la vara etc..deci e ceva planificat, de ce nu lasati ca totul da decurga normal, sa aveti peste 17 ani, sa fiti documentati, sa stiti sa evitati problemutele, si apoi totul se va intampla de la sine, eu nu inteleg tactica voastra, doar un concediu ti-l poti planifica si programa, dar de aici si pana la sex, e cale lunga, deci mintea ta(a voastra) cu asta este ocupata, nicidecum cu problemele scolare..pacat ca doar acolo va este gandul.
O zi bunahappy

| Emilian65 a răspuns:

Daca vreti sa o faceti cu adevarat, gasiti voi un loc unde sa o faceti.

| Fatamuntilor a răspuns:

Nu mai bine e sa astepti sa ai varsta,, legala '' pentru a incepe viata sexuala? Asa nu ve-ti trai cu frica in san ca veti fi descoperiti! Si s-ar putea ca nici actul sexual sa iasa,, ca la carte'''.
Prima experieta sexual trebuie sa fie o reusita.
Varianta hotelului nu e buna.In primul rand nu primeste minori, apoi e destul de scump pentru buzunarul unui adolescent.

Cel mai bine sa astetpti pana la 18 ani.Majori fiind, veti putea face sex.Si poate va trece pana atunci.

| h3r a răspuns:

Până la vară o faci cu altul...

| Alcyon a răspuns:

E aiurea sa-ti incepi viata sexuala daca n-ai nici macar unde s-o faci. Ca sa intelegi ceva din asta, trebuie sa o faci macar o data pe saptamana.La inceput n-o sa-ti placa, o s-o faceti pe fuga si s-ar putea sa ai o dezamagire. Graba strica treaba. Ca sa prinzi experienta si sa inveti ce si cum, e nevoie de timp.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar de ce nu dati parintii afara:
-Auzi bai parintii! ia cautati-ma pe-afara vreo cateva minute bune ca a venit prietenul pe la mine si vrem sa face sex. Crezi ca nu te vor intelege? Dar uite ca mi-a venit alta idee, spuneti la parinti ca sa faca ros de lovele ca la vara vreti sa faceti nunta, e cel mai bine si mai romantic, gandeste-te ca in noapte nuntii iit pierzi virginitatea, care fata nu ar vrea asa ceva?

| Violente a răspuns:

În scară de bloc, eu știu?
Decat sex cu stres, mai bine deloc.
Nu vă mai grăbiți că nu vă fug puțile nicăieri, keep calm and waiting.

| Tudosie_Ionut_Robert_1997 a răspuns:

"VecinulDeLa2" esti nebun rau...
Cum a zis si "Anonymous996" un hotel ar fi excelent pentru. prima "partida"...Zi-le parintilor ca te duci pe la o prietena sa dormi la ea si vei reusii...