Problema este urmatoarea: EL nu te iubeste. Intr-o relatie trebuie sa existe dragoste, incredere si RESPECT reciproc. Daca nu sunt intrunite aceste conditii, ceea ce se intampla intre cele doua persoane devine altceva, fara viitor. Iti este greu si iti va fi greu sa o termini cu el, insa eu personal o vad ca fiind singura varianta. Din moment ce, chiar daca te superi cand el vorbeste asa cu tine, el totusi continua sa o faca, asa va proceda mereu. Si asta macar pana cand isi va gasi pe alta. Un barbat care se adreseaza unei femei cu orice apelativ de strada, sau mai rau, o injura, nu mai zic de lovire, nu se poate numi barbat. Parerea mea este ca prietenul tau nu este decat o jigodie ordinara, ar merita o relatie cu o karatista, care in momentul in care aude BA din gura lui sa ii umfle botul ala nenorocit. Sper sa citesti cu atentie parerea mea si sa iei decizia care trebuie. De fapt este una singura. Marlanul cu care esti NU te merita. Fii eleganta si iesi din relatia asta toxica. Avand o fire linistita fii sigura ca in viata ta va aparea un tip linistit, romantic care abia asteapta sa iti astearna pe palme sufletul lui, suflet pe care cu iubirea ta pentru el vei sti sa il ocrotesti. Succes, si mi-ar placea sa stiu ca ai iesit cu fruntea sus si ca esti fericita.
Cred ca și atins scopul si a făcut sex cu tine. Prin faptul ca ați făcut sex, 1. tu ai investit foarte mult în relație și el știe ca nu îți permiți sa pierzi investiția, oricât de urat s-ar purta; 2. el a obținut ce vroia, sex, iar dacă tu îl părăsești se duce și investește în alta, bărbații caută noutatea. Sărut mana.
Uite un sfat. Dăi papucii. Dacă el face gesturi d-astea înseamnă că s-a săturat de tine. Dacă zici că tu ești mai liniștită,nu te potrivești cu el. Vor mai urma iubiți Keep calm,nu te merită.
Tu meriți un iubit mai bun,dacă o să rămâi cu el va continua totul așa, poate te și înșeală, nu se știe.
Dacă nu o termini cu el, o să trăiești tristă și cândva vei regreta.
Zii în față că te desparți de el, nu ai nimic de pierdut.
Vei găsi pe altcineva care te va iubi.
Sper să fie bine. Baftă.
Fundiță?
Mai,eu am stat 4 ani cu o persoana care era exact la fel, cand ne certam era foarte impulsiv si agresiv, complimente imi facea o data la 10 ani,si eu aveam nevoie cu adevarat de mai multe dragoste,vorbe frumoasa si asa.
Eu zic mai bine sa vorbesti serios cu el,daca nu merge,ia o pauza de el,este posibil sa-si dea seama ca a gresit si sa realizeze ca te poate pierde cu adevarat.
Gandeste-te bine ce vrei,pentru ca lucrurile astea o sa te deranjeze si in viitor si o sa mai apara si alte lucruri si nu are rost sa traiesti in stres. Stiu ca este greu,crede-ma chiar stiu cum este,dar mai bine te desparti de el si suferi o perioada,decat sa ramai cu el si sa suferi pe tot parcursul relatiei.
Cred ca oricum tine la tine, doar ca s-a obisnuit cu relatia, sunteti de ceva timp si asa este mereu in relatii, totul este bine la inceput, apoi apar problemele.
Sa ai succes si sa te gandesti bine!
Incearca sa vorbesti cu el mai des si spune-i ca nu iti place cum se comporta, daca nu merge atunci ori faceti o pauza sa inteleaga el cum stau lucrurile ori va despartiti.Chiar daca este prima iubire mai poti gasi si pe altcineva(stiu cum te simti, o sa treaca)
Eu dupa mine cred ca baiatul nu te iubesti suficient de mult, nu face greseala sa ramai la primul venit, nu te grabi, mai cauta poate gasesti persoana potrivita tie