Spermatozoizii nu sunt purici, asa ca nu iti vor sari de pe fund in vagin. Daca te-ai spalat dupa, prietenul tau putea ejacula si pe labii, sansele de a concepe un copil asa sunt minime. Nu cred ca ai pentru ce sa iti faci griji iar pastila de a doua zi este o bomba pentru organism, nu apela la ea ca si cum ar fi un paracetamol.
Fara sa te jignesc, dar detaliile cum ca vrei sa te mariti cu el sau ca e primul, sunt pe langa subiect. Ideea e ca esti imatura si in gandire si in materie de sex. Degeaba sari la gatul unora de pe aici (care da, s-ar fi putut abtine de la jigniri), pentru ca pe undeva au dreptate. Esti neinstruita din punct de vedere sexual. Cand o sa ajungi la o varsta mai propice o sa intelegi exact ce se intampla cu corpul tau si nu o sa mai ai temeri de genul....care sunt total nefondate. Si intaresc si eu ce a spus krakilla....pastila de a doua zi nu se ia ca paracetamolul. Se ia STRICT cand stii sigur ca a ejaculat in tine si ca perioada lunii este una cu risc mai ridicat.Si se ia de maxim 2 ori pe an.A..si da, nu are efect 100 %. Deci sa nu te gandesti ca daca o iei, 100% nu ramai insarcinata.
Mai bine te-ai proteja mai bine si nu ai mai avea probleme de genul asta.
Coitul intrerupt nu este o metoda contraceptiva.
Este folosita de cuplurile care amana conceperea unui copil, iar daca apare nu-i nici o problema.
Poti ramane oricand insarcinata datorita lichidului preejaculator pe care el il elimina si pe care nu il poate controla.
Daca nu s-a intamplat pana acum este pentru ca ati avut noroc, dar odata si odata tot se intampla.
Face-ti sex protejat de fiecare data daca nu vreti sa deveniti parinti.
Nu te sfatuiesc sa iei pastila de a doua zi este foarte daunatoare si nici nu este cazul.
Vezi ca pastila de a doua zi se ia de maxim 1-3 ori in viata.
si de pe fund pana la vagin si inauntru este o distanta foarte mare tinand cont ca marimea unui spermatozoid este de 0, 005 cm...
Nici eu nu cred ca ai nevoie de pastile de a doua zi. Pentru cei care nu stiu decat sa se dea inteligenti in orice fel de problema si nu au intentia de a da un sfat pentru problema persoanei, shut up si nu mai judecati aiurea ca karma nu iarta.
Multumesc mult! :*
Nu ai ce sa imi multumesti! E deranjant sa vad ca oriunde judeca lumea, e viata ta tu ai cerut doar un sfat si atat.
Alessi si Alisse sunt aceeasi persoana, care face misto cu intrebari stupide si subiecte de discutie aiurea. Ma mir ca Admin nu pedepseste tampeniile astea.
Pff, ceea ce zici tu e total eronat. Eu as spune sa-ti vezi de viata ta.
Anonima17191 întreabă: