| maria1738 a întrebat:

Eu si prietenul meu ne am frecat cu hainele pe noi dupa aceea el a ejaculat si s-a tinut de …. lui ca sa nu curga. Suna ciudat
dar menstruatia mea trebuie sa vina pe 27 sau pe 2 nu am una regulata. Chestia e ca mai sunt si racita si simt asa o durere in jos pe picioare si sub burta,
am burta foarte balonata si mai mare decat o aveam inainte. Sanii ma dor si sunt mai mari decat inainte. Am ametelii si imi vine sa vomit uneori dar nu cred ca are
de
aface cu o sarcina. Mai ales ca sunt si racita si nu prea mananc dar am pofte de dulciuri si etc.

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Doamne, ce tineret handicapat!

| darrio2007 a răspuns:

Scuze dar nu pot sa ma abtin, cand citesc asemenea tămpenie, cand vă puteti informa de pe net.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Esti gravida esti ppanicata ca dracu faceti prostii faceti c@cacaturi, nu ai nimic esti doar panicata ca o babă laughing ce varsta ai?

| Violleta2022 a răspuns:

@ maria1738:

Mariuta, cati anisori ai?
Probabil ca nu esti inca clasa a VII_ daca nu ai ajuns la ora de biologie, cea in care va explica cum se reproduc oamenii si cum se intampla fecundarea ovulului, aparitia copilasului samd.

Asadar, te sfatuiesc sa pui mana mana serios pe carte si sa lasi jucatul cu cucul baietilor, la anisorii astia atat de mici, cand habar nu ai ce se intampla cand va jucati cu organele sexuale!
Nu fetita, nici mancarea si nici raceala nu iti pot intarzia menstruatia!

| Emilian65 a răspuns:

Sarcina apare în urma unui act sexual normal și cu ejaculare în vagin.

| Madaxo97 a răspuns:

Nu poți rămâne însărcinată dacă ați avut hainele pe voi, imposibil. Trebuie sa existe contact sexual cu ejaculare in vagin ca sa aibă loc o sarcină.

| Yaesmin a răspuns:

Peeting

| LePapillonSurvivant a răspuns:

Asa de slab a fost "pretenashul" tau incat s-a scapat pe el? Nu era mai simplu sa-i dai un film pentru adulti pentru documentare? S-ar fi scapat la fel de repede. Are si el experienta, nu gluma.