Vara trecuta cand mergeam prin parc vedeam din 5 in 5 m cupluri practic, calarindu-se pe persoana fizica
Deci, un sarut nu e o problema daca e in parc
Sa inteleg ca ti-a propus sa te sarute si in alta parte afara de buzele de sus. probabil si alea de jos. hehe, sugerez camera de hotel. camera bunicilor cand ei sunt plecati. o casa parasita. bancheta din spate, masina tatalui. garaju lu bunicu. noaptea tarziu, pe scara blocului sau chiar sus la ultimu etaj, unde puteti aduce si o patura. toalete de la restaurante. trenu - mergeti cu trenu la cuseta. sala de sport sau sau sala de clasa - dati spaga la paznic o sticla de vin si v-o lasa sa stati in scoala seara, noaptea. pe camp, in toiu noptii. intr-o capita de fan, atentie la furca. la el in camera, cu usa inchisa cu o cheie eventual. in baie la niste prieteni. la o petrecere, intr-o camera libera. hehe, sa se descurce, e baiat.
si daca te saruta mai mult, sa foloseasca prezervativu. asa de control.
Afara, mergeti la plimbare si va sarutati, stati pe o banca undeva, stai la el in brate, nici mie nu-mi place unde este multa lumea...
Hmm...eu cred ca daca nu vrei sa te vada cineva du-te in cămară sau beci (daca ai) sau in pod(daca poti) sau in curtea din spate (daca stai la casa)sau in camera ta sau a lui va incuiati 2 minute si gata se face magia
Gasitii un loc secret.Si daca in clasa voastra mai sunt cuplurii o putetii face de fata cu ceilaltii daca nici ceilaltii nu au rusine.
Pai daca ai vrea sa fie si putin romantic te sfatuiesc sa o faceti la apusul soarelui la un parc in care nu prea va cunoaste nimeni sau cand se intuneca si se vede luna facetio intr-un loc linistit (in patele blocului, parc...)
Cel mai bun lucru ar fi sa va sarutati la unul din voi acasa, cand parinti nu sunt acasa. Fundita?
Puteti sa va sarutati unde vreti...nu e nimic de care ar trebui sa va feriti sau rusinati...bafta
Poi intr-un loc ferit:scara de bloc, intre garaje da eu nu inteleg de ce trebuie sa va ascudeti e ceva firesc la varsta voastra.