Pai
nu fa aceasta greseala sa te rogi lui ai devenit plictisitoare si da te-ai injosit! Mai bine acceptai situatia
Acum stă cu tine doar ca să nu faci tu circ, ştii, nu?
Poate s-a plictisit de tine. Eşti monotonă. Acceptă şi gata.
Eu asa cred, poate de mila m-ai sunteti impreuna. Daca avea sentimente nu-ti spunea ca te paraseste.Gandeste-te foarte bine!
Nu,nu te-ai înjosit.Cred că ți-a acordat a2-a șansă.
Ar trebui să-l faci să te iubească ca la început.Comunicați mai mult, vedeți ce nu merge.
Acum se va folosi de tine ca-ci, nu el vrea sa fie cu tine dar tu doresti. tinete bine Inca nu se stie de ce ti-a spus ca te paraseste, daca tea prins cu altul? daca e asa apai sa stii ca el se injoseste...
Da este bine ce ai facut, maine vei vi cu altu si totul va vi amintire, eu nu vad de ce va complicati atata daca va jucati
Nu, nu te-ai injosit, atat timp cat ai facut-o din iubire si cat ai de gand si stii ca poti sa remediezi lucrurile si sa fiti din nou fericiti.
Of,stiu de ce anume ai facut-o, dar nu stiu cat o sa mai rezisti...
Nu te iubesti deloc, draga mea, si anii trec...cand ai de gand sa traiesti viata ta cea reala, cea in care faci exact ceea ce singura hotarasti?
Curaj, oricum.
Da scumpo chiar te-ai injosit,am facut si eu chestia asta si o regret enorm. Nici iubitul meu nu mai vroia iar eu ma rugam mereu de el,dar uite ca ne-am despartit,mereu gasea orice motiv sa ne certam ca apoi el sa se enrveze ft tare si sa ne despartim. Uite asa e iubirea,nu fi oarba scumpa meaAccepta situatia, daca nu acum oricum mai tarziu va despartitiTraieste-ti viata, mie imi este ft bine singura, ma distrez imi traiesc viata pentru ca sunt tanara
Bafta, ai grija mare!
Nu neaparat, cred ca doar ai luptat pentru ceea ce ti-ai dorit! acum depinde si de modul in care ai facut-o.
Profita de aceasta noua sansa si incerca sa imbunatatesti relatia, sa nu va mai certati atat!
Daca ti-a mai dat o sansa, inseamna ca flacara inca mai exista!
Iti doresc mult succes!
Eu consider ca te-ai injosit, dar asta e mai putin important.
Problema grava de aici eu consider ca e faptul ca nu va mai intelegeti. De ce ai insistat sa ramai cu el daca nu va mai intelegeti?