Desi cel mai bine tu il cunosti si stii mai bine raspunsul la intrebare voi incerca sa-ti dau un raspuns, de fapt sint sigura ca fiecare dintre noi a avut o astfel de situatie...stii sint persoane care pur si simplu nu sint cu picioarele pe pamint si nu-si permit sa dea chiar atitea dovezi, iar chiar de le dau de multe ori demonstreaza contrariul...probabil o astfel de persoana e si iubi al tau! eu sint de parere ca te iubeste. poate chiar se topeste cind e linga tine si nu-si mai da seama ce face!
Poi si eu st cu x de 4 ani si mai patesc si eu ca tine dar trece, daca tea aratat cu adevarat ca te iubeste at e ok! are si e momente cand te face sa crezi asta, poate are probleme, poate nu se sinte bine are el ceva! dar srai lin, nu_ti face probleme ca te iubeste!
Buna daraga domnisoara.
Stai nu lua asa de tare lucrurile la bataie ca e rau, poate are ceva care tu inca nu sti tu crezi ca persoan poti sa o cunosti in 7 luni nu o cunosti o viata cum e si care e adevarul sunt persoane cu o miie de fete, eu din cate ma inteles unul care iti arata ca te iubeste nu stiu cum poti sa zici ca nu te iubeste, nu inteleg cum ai putut sa ajungi aici, dupa mine gresesti putin dar trebuie sa te controlezi putin sa iti dai seama unde sau cine greseste.bafat
Parerea mea e ca daca sunteti impreuna d 7 lui poate ca s-a plictisit de tine si iti spune ca te iubeste numa sa scape de tine
probabil ca a intalnit o alta fata care il atrage mai mult
Crede-ma am trecut prin asa ceva si te inteleg cum te simti
faza e ca trebuie sa discuti cu el si sa il intrebi dc se poarta asa cu tine
si sa il intrebi acum cat mai repede ca dupaceea o sa te paraseasca
asta e parerea mea acum tu decizi ce e bine sau nu
succes:X:*