Si eu zic ca ai luat o decizie buna.Mai bine singura, decat langa un baiat care nu te apreciaza si nu te iubeste. Dragoste cu jumatati de masura nu exista.Ori te iubeste, ori nu te iubeste. Asa cum ai spus si tu poate doar a tinut la tine si chiar daca si acum o iubeste pe fosta poate nu vrea sa se impace cu ea din cauza orgoliului sau a faptului ca nu poate trece peste ce i-a facut. Sper ca te-am ajutat.
Crede-ma ca nu stiu cum poti admite in mintea ta, ca el te-a respectat, inselandu-te.
Fizic vorbind, nu m-a inselat, doar cu gandul a facut-o. Cand spun ca m-a respectat ma refer la comportamentul lui fata de mine, adica nu s-a conmportat ca un badaran, nu m-a jignit ( oricum daca ar fi facut asta in secunda urmatoare i-as fi data papucii0
Esti matura si asta e bine. Bravo ca iti dai seama ca nu este ok sa stai langa cineva care nu te iubeste si nu te apreciaza la adevarata ta valoare.
Multumeste-i pentru tot ce a fost frumos si spune-i ca speri sa poata umple candva golul lasat de fosta lui relatie, dar ca nu vei fi tu acel tampon de care el are nevoie. Daca intr-un an si ceva nu a trecut peste, e clar ca nu vrea sa o faca.
O discutie cu el clar va duce la promisiuni din partea lui, la reprosuri ca i-ai invadat intimitatea (faza cu facebook-ul), ca nu o mai iubeste la modul ala etc. Tu stai si gandeste-te ca senzatia ta de relatie incompleta vine clar din ceva generat de comportamentul lui.
Da, o tine la tine dar degeaba daca sta cu tine doar ca sa piarda timpul...si mai mult, sa te faca si pe tine sa-l pierzi.
O sa suferi si imi pare rau pentru asta. Dar cel mai bine e sa ii spui despre toate astea.
Se va panica, va crede sau isi va da seama ca nu vrea sa te piarda. Exista si posibilitatea sa-si revina si sa inceapa sa te aprecieze...dar asta vei vedea pe parcus exact ce si cum.
E momentul sa joci cartea asta. Totul sau nimic.
Bafta
Aha...ce sa zic spune-i direct ca nu il mai vrei adica ce esti tu?-o carpa... lasa-i sa se iubeasca scarbosii, gasesteti si tu pe cineva care sa te iubeasca pe deplin.Credema stiu din propria experienta
Sincer eu cred ca tot timpul asta a stat cu tine so uite daca a vb asa totusi si eu am vazut astfel de conversatii pe fb la iubitul meu ca vrea sa se impace cu ea si astea si am discutat cu el si imi zice ca nu o mai iubeste si din astea dar eu nu il credsi il iubesc din tot sufletul Sper ca acum s-a schimbat