"e foarte dulce si amabil si frumos, poate altul nu va fi ca el"de fapt tie ti place f mult baiatuldar stresata de comportamentul lui doresti o schimbare...sa nu faci asta!{va suferii enorm} el este confuz, probabil vrea sa semene cu cei mai"smq"din clasa, nu prea reuseste si pentru asta e luat de fraier.PAREREA MEA:vorbeste cu el dar asta sa fie intr u n loc mai retras unde sa fiti doar voi 2, convingel ca nu trebuie sa se schimbe, ca l placi asa cum e,,,, te asigur ca timiditatea va disparea brusc si vei avea surprizebafta
E normal sa vorbiti la scoala, dar in nici un caz nu e normal sa va sarutati. Scoala este o institutie de invatamant in care sunt si copii, este complet lipsit de bun-simt sa va sarutati in scoala, asa ca poate nu e numai timid, ci si bine crescut. Apreciaza-l si invata de la el.
E cam timid, dar nu e un defect prea mare. Saluta-l tu prima si propune-i sa mergeti impreuna spre casa. Apoi mergeti pur si simplu unul pe langa altul, vorbind normal, nu incerca mai mult (sa va luati de mana sau ceva in genul asta). Incet-incet se va obisnui.
Buna, daca iti place mult de el eu zic sa il astepti.nu te avanta in bratele altor baieti daca zici ca e asa cum il descrii... ajuta-l si tu sa ii treaca timiditatea, arata-i ca il placi fa tu primul pas spre el, asa ca nu mai astepta si vb cu el, spune-i tot ce simti, fa ceea ce simti, acum nu trebuie nici sa il astepti la nesfarsit, dar macar o perioada mai asteapta-l ca daca chiar te place ai sa vezi ca va reactiona el cumva, pupici...
Hai sa-ti zic din proprie experienta ca si eu am o idila.cu un coleg de grupa
De ce vrei tu neaparat sa stie toti colegii?
Tii neaparat sa va pupati la scoala, sa va mangaiati, strangeti in brate?
Crede-ma ca, cu cat stie mai multa lume cu atat mai multe piedica va vor pune.
Eu la inceput eram in dubii. sa afle colegii, sa nu afle, dar am preferat tacerea.
2 dintre ei stiu, pentru ca era inevitabil. Dar nimeni altcineva.
Am ales asta pentru ca : el a avut " ceva" cu una dintre el inainte sa fie cu mine si nu vreau sa ma urasca aia urmatorii ani
Si in al doilea rand neºam comporta altfel de fata cu colegii. Decat sa fim tot bot in bot la scoala si sa nu putem sa ne manifestam ca inainte, am preferat sa fim bot in bot in restul timpului si la faculta sa ne tragem cu ochiul, sa ne zambim cu subinteles si sa fie secretul nostru
In final probabil ca vor afla toti... dar pana relatia nu va fi f bine inchegata, prefer sa nu-si bage ei nasul.
Si gandeste-te ca mai ai un avantaj
Ii poti manipula pe toti sa iti zica tot ce stiu de el.
El nu te poate insela cu o fata din scoala pentru ca, vei afla mai mult ca sigur, colegii nestiind ce-i intre voi, va ajunge la urechile tale ca o simpla barfa.
Daca ar stii toata lumea ai afla mai putine lucruri, toti s-ar ascunde sa iti zica : l-am vazut pe x acolo, era cu aia, etc.
Varsta?
Ok, oricum ar fi eu zic sa ramai cu el si sa il astepti, dar sa vorbesti cu el si sa ii spui ca nu vei astepta la nesfarsit!
Brigaela, nici nu aveam de gand sa ma sarut cu el in clasa, si chiar vreau ca totul sa ramana in secret dar de la faptul de a spune cuiva pe net te iubesc si te ador si tot felul de dulcegarii si a ajunge sa fiu impreuna cu el e cale lunga. Nu vorbeste absolut nimic cu mine la scoala, ma priveste, imi zambeste si atat. Cand mergem acasa nici macar nu ma saluta si am putea merge impreuna acasa. Nu ti se pare prea timid?
Alegeti unul, de vei fugii dupa mai multi iepuri, ii pierzi pe amandoi.Cu timpul il vei face sa aiba incredere in tine si il poti ajuta sa scape de timiditate, altfel privesti lucrurile cand este o relatie si altfel cand sunteti colegi.
Ramai cu el.Se vede ca il preferi dupa cum scrii despre el! Fii tu mai curajoasa!
@Anca, interesanta idila, experienta si sfaturile! Iar m-ai bagat in ceata: e cel de la revelion din romanul de aseara? sau e alalalt de dupa alalalt? zau ca ma faci curioasa si o sa stau cu ochii pe TPU ca pe butelie!
@Anca, ma ameninti degeaba! Eu spuneam doar ca sunt curioasa sa citesc romane pe TPU! Nu ma intereseaza polemicile de nici un fel si deci stai linistita ca nu mai intreb nimic!
Daca il iubesti, il astepti, sau poate e prea mult spus. Il ajuti sa treaca de timiditate. Daca nu alege`ti altul
Fii tu mai insistenta, daca crezi ca iti place. Si nu-l insela, te desparti de el si apoi faci ce vrei, asa e frumos si o sa ramaneti prieteni
Lasa-l draq
cautati alt baiat
eu am prins mai mereu baieti deastia prosti timizi si mi-am pierdut timpu`