| Bianca535 a întrebat:

Eu si un tip avem sentimente reciproce...problema e ca prietenul lui cel mai bun ma place foarte mult din cate am auzit...ma si streseaza cu sms'urile si altele ..nu stiu cum sa'i spun ca nu am sentimente pentru el..adica..e mai dragut doar ca mi se pare o fire mai dura si insensibila.straight face :-s sfaturi?straight face

Răspuns Câştigător
| Mell1321 a răspuns:

Sfatul meu ar fi sa te decizi care dinte ei iti place mai mult happy sa actionezi asupra aceluia pe care il placi si dupa aia daca simte si el acelasi lucru pentru tine si daca o sa fiti impreuna, spune-i ca prietenul ala a lui nu iti da pace, apoi ala ori se retrage cand vede ca prietenul lui e cu tine, ori e prost big grin

3 răspunsuri:
| SakonSIUkon a răspuns:

Nu privi sentimentele asa simplu mai incearca sa le calculezi ori pe x ori pe y daca nu faci asta intri in probleme si nu o sa iti placa.

| diana1888 a răspuns:

Sfatul meu e mai ciudat : ar trebui sa faci un concurs. Te intalnesti cu amandoi si vezi care se comporta mai bine. Daca ai sentimentele sunt reciproc intre tine si acel tip e super, dar daca ai sentimente pentru ambii tip e naspa. Eu las alege pe prietenul tipului deoarece e dur si iti poate oferi peotectie. big grin sper ca te-am ajutat :*

| cosminutza14 a răspuns:

Spune`i in fata cea ce simti da ai grija sa nu-l ranesti.da prietenul tau stie ca cel mai bun prieten al lui te place?