| bizo95 a întrebat:

Eu stiam ca prietena mea a murit (s-a sinucis) fiindca ne-am certat, asa stie toata lumea, dar dupa un an a intrat online si acum am vorbit zicea ca era sa moara dar un tip a salvat-o si a plecat cu el. Dupa un timp am inteles ca s-au casatorit ca sa uite totul de mine de toti etc spune ca nu il iubeste voi ce parere aveti despre asta? Oare inca ma iubeste sau m-o fi uitat definitv? Am intrebat-o daca a uitat tot dar nu mi-a raspuns, si inca ceva doar eu sunt singurul care stie ca este in viata, familia ei prieteni nu stiu.

12 răspunsuri:
| Nextone a răspuns:

Mi se pare o poveste din filme! Ce fata normala la cap si-ar minti familia si prieteii ca a murit?! Serios, las-o in pace! sau daca vrei sa te bagi in povestea asta ar fi frumos ca toti cunoscutii ei sa afle!

| whatevernvm a răspuns:

Ai avut cosmaruri?

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Fata e bolnava mintal, urgent internata la PSIHIATRIE si pusa in camasa de forta, NU glumesc, frate anunta POLITIA

| Kaℓi a răspuns:

Prea multe telenovele!

| LoveSleep a răspuns:

Tu n-ai avut prietenă.

| Wøodenpints a răspuns:

La halul în care scrii nici nu mă mir de ce a ales o minciună atât de simplă ca să-ți dea jet. Știa că ești suficient de prost s-o crezi.

| MistretulPufos a răspuns (pentru Wøodenpints):

Mi-ai scos cuvintele din gura laughing

| bizo95 explică (pentru Wøodenpints):

Thanks dar nu aveam nevoie de raspunsul tau de 2 lei

| Wøodenpints a răspuns (pentru bizo95):

Dar ce, sperai doar la răspunsuri pozitive și care să-ți dea dreptate, sa-ți hrănească egoul și să te facă să te simți mai bine cu tine ca om?
Asta e realitatea. Când ești prost, oamenii din jur ți-o spun. Mai ales când tu le-ai cerut părerea.

| Staind a răspuns:

Schizo?

| Țoglă a răspuns:

Evită astel de prietene.

| Cσcσ a răspuns:

"Wøodenpints" are dreptate! happy