| Andy_6451 a întrebat:

Eu sunt din baia mare la scoala generala in clasa a 8-a la acelasi liceu (liceul are si scoala generala) cu o fata in calsa a 10-a care mi-a dat add la messenger si prima oara nu mi-a dat seama cine este numai dupa o discutie de vreo 5 min si dupa am inceput sa ne inetelegem foarte bine si m-a intrebat daca sunt timid daca poate vorbi cu mine orice (dupa ce am inceput sa ne intelegem foarte bine si sa imi povesteasca multe lucruri in care eu ma pricepeam ca subiect) si asa a inceput sa ma intrebe multe lucruri intime si eu pe ea si apropierea asta inca din prima zi a fost asa de mare incat ea a ajuns sa ma intrebe ceva ce pe mine m-a pus in impas asta dupa ce a intrebat-o eu daca a avut ceva relatii intime cu fostul ei prieten si a zis ca da si am fost obligat sa o consolez pentru ca avea regrete si m-a intrebat cat cm a la penis...eu avand 14 ani ea 16 nu stiu ce sa-i raspund si am zis ca trebuie sa ies dupa ce am scris ca nu prea stiu ea mi-a trimis poze cu ea goala ca a zis ca poate arata destul de bine ca sa ii zic erect. iar dupa eu m-am rusinat si am zis un nr de cm aproximativ si i-am zis ca trebuie sa ies. dupa ea mi-a trimis mesaj ca spera ca nu m-am suparat si vrea s ne intalnim o data. VA rog sa-mi spuneti ce sa fac ca habar n-am ce sa zic pentru ca ne intelegem foarte bine si nu stiu daca e fake sau. VA tog nu va bateti joc de mine. am uitat sa spun ca dupa ce mi-a trimis ultimul mesaj nu a mai intrat pe mess de 4 zile...

Răspuns Câştigător
| PAMparam a răspuns:

Poti alegelaughing smechera situatie adica e clar ca daca nu e 'fake' asa cum zici vrea so *** si ei bine poti alege sa faci asta(lucru pe are lar alege multi) sau poti alege s-o lasi balta(daca vrei sa nu o ranesti mite-o si spune-i ca esti intr-o relatie serioasa si nu vrei sa-ti inseli partenere)...pate vrea sa se intalneasca cu tine si vrea ce vrea ca sa-l uite pe fostul, stiu si eu consolare cevalaughing

2 răspunsuri:
| stefanik04 a răspuns:

Trebuie sa recunosc...e ciudat.
Nu ma gandeam ca un baiat poate fi asa timid si de asemenea a fie asa usor de manipulat.
Sincera sa fiu nu ai scris foarte bine,si nu am inteles foarte mult,dar la ce am inteles iti raspund:
Nu cred ca ai facut bine ca ai spus toate alea,dar acum nu mai ai ce face,totusi, incearca si nu mai te lasa asa imbaljit.Mi se pare ciudat ca o fata a spus toate alea dar asta e...
Sincer nu stiu ce sa zic:nu cred ca ar trebui sa mai vorbiti daca tu nu te simti bine, si cum adica va intelegeti bine. Tinand cont ca a zis ca ar vrea sa va intalniti inseamna ca te stie de undeva si nu are idul tau din intamplare.
Vezi sa nu cumva sa profite de tot ce i-ai spus chiar daca si ea ti-a spus multe.

| Dylau13 a răspuns:

Din scrisul tau vad ca esti foarte timid.dar nu e nimic. unor fete le palke asta.paote aceea fata chair te place.si ar trebui sa iesi cu ea.si daca tea-ai simtit bine mai iesitiwinking ca nu-i nici o rusinetongue bv tietongue