Poti alege smechera situatie adica e clar ca daca nu e 'fake' asa cum zici vrea so *** si ei bine poti alege sa faci asta(lucru pe are lar alege multi) sau poti alege s-o lasi balta(daca vrei sa nu o ranesti mite-o si spune-i ca esti intr-o relatie serioasa si nu vrei sa-ti inseli partenere)...pate vrea sa se intalneasca cu tine si vrea ce vrea ca sa-l uite pe fostul, stiu si eu consolare ceva
Trebuie sa recunosc...e ciudat.
Nu ma gandeam ca un baiat poate fi asa timid si de asemenea a fie asa usor de manipulat.
Sincera sa fiu nu ai scris foarte bine,si nu am inteles foarte mult,dar la ce am inteles iti raspund:
Nu cred ca ai facut bine ca ai spus toate alea,dar acum nu mai ai ce face,totusi, incearca si nu mai te lasa asa imbaljit.Mi se pare ciudat ca o fata a spus toate alea dar asta e...
Sincer nu stiu ce sa zic:nu cred ca ar trebui sa mai vorbiti daca tu nu te simti bine, si cum adica va intelegeti bine. Tinand cont ca a zis ca ar vrea sa va intalniti inseamna ca te stie de undeva si nu are idul tau din intamplare.
Vezi sa nu cumva sa profite de tot ce i-ai spus chiar daca si ea ti-a spus multe.
Din scrisul tau vad ca esti foarte timid.dar nu e nimic. unor fete le palke asta.paote aceea fata chair te place.si ar trebui sa iesi cu ea.si daca tea-ai simtit bine mai iesiti ca nu-i nici o rusine bv tie