anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu sunt fata aceea care avea probleme cu prietenul pe baza de sex... Ei bine i-am spus ca nu vreau si ca nu sunt pregatiat iar el a spus ca daca nu vreau sa-m caut altul dar sa nu cred ca voi gasi deoarece cica baietii se gandesc numai la sex ...Deci multumesc mult tuturor pentru sfaturi si ca mi-ati deschis ochii! Multumesc mult!:X:X

7 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu te necaji, nu are dreptate.Baietii cu adevarat buni nu s-au terminat.
Stai deoparte si observa-i, vei intelege singura.
Curaj mult si sa speri!
Speranta nu moare niciodata.

| RXN a răspuns:

Mie imi pare rau ca v-ati despartit, sincer.Va potriveati de minune,tu imatura,el imatur, niciunul nu stiti ce vreti de fapt de la viata si de la celalalt, respectul e inexistent de partea ambelor parti.Eh,bafta in continuare si la mai mare.

| sofia_8041 a răspuns:

Ma bucur mult pentru tine si sunt 100% sigura ca ai luat decizia potrivita si ca vei gasi un baiat asa cum vrei tu.Nu toti baietii umbla dupa sex; prietenul meu a asteptat un an de zile pana sa o facem deci daca te iubeste cineva cu adevarat se poatewinking

| dulcykaLy a răspuns:

Te pupam. daca vei gasi pe cineva care sa te iubeasca.sa stii ca te va astepta

| hackey a răspuns:

Si totusi... daca nu il gasesti atunci ce vei face happy?
El avand 21 de ani era clar ca asta vrea! Are si ala o varsta!

| FreddieMercury a răspuns:

rolling on the floor Vrei sa ai deschis si altceva in afara de ochi?

Come to Freddie.

| liviu18_3718 a răspuns:

Sa`ti zic o chestie. aceeasi problema o am si eu cu prietena. dar totusi o inteleg CAT D CAT.o respect si o iubesc.DAR uneori.o si insel. VBA AIA. nu poti traii din laba! voi fetele nu vedeti decat problemele voastre si mereu ne criticati pe noi! in fine tot ce pot spune este ca imi pare rau pentru tine happy bafta