Cand esti trecut `prin viata citesti omul indiferent ca esti man sau woman... dupa cum vorbeste iti dai seama ce fel de haimana sau sfintenie poate sa fie.
Daca ne referim la barbati cum ii citeste este foarte simplu. Figura barbatului este ca o foaie pe care scrie adica personalitatea:
1 - Sunt sau nu sunt bazat
2 - Sunt sau nu fortos, puternic, tupeist
3 - Sunt sau nu capabil sa aduc resurse, sa ma descurc in cam orice situatie.
Si daca citesti pe foaie? Nu stii clar imediat?
Inconstientul lor are capacitatea de a citi pe figura barbatului instant ce scrie, in functie de cum arata figura, inseamna ce scrie acolo foarte clar.
Deci e f simplu.
Adica e incredibil ca femeile romance cum s-ar zice citesc limpede pe TV sau caiet ce scrie in limba romana?!
Deci nu e deloc uimitor, e ceva normal dupa cum sunt proiectate, si barbatii sunt la fel proiectati cand vad o femeie.
Daca treci pe langa un TV si scrie mare "sunt un TV prost", tu nu stii instant ce scrie?! Cam asa ceva, stii imediat ce e de capul acelui TV. Presupunand ca ce scrie e si corect.
Sunt si ele dezamagite sau uimite ca nu-s constiente de mecanismul asta.
Nu spune nimeni ca isi da seama de cum e un om in 5 minute.Dar poate sa isi dea seama daca acel om e potrivit pentru ea sau nu, ii place de el sau nu.
Acuma nu cred ca e atata de greu si dificil sa iti dai seama daca un băiat e gay spre exemplu, sau cocalari, sau retras si timid.
Un posibil răspuns ar putea fi acesta, citește de la pagina 13 până la 16:
filozofiasuccesului.ro › Ghidul_Primei_Conversatii
în mare acestea sunt paginile care ar putea dezlega misterul.
Probabil că femeile nu ți-au răspuns pentru că nu au înțeles întrebarea, iar bărbații nu au făcut-o deoarece nu știau răspunsul:d
Ce ciudat și eu am observat asta dar sunt foarte puține fete/femei care pot asta, păi se înțelege că imaginează ți numai cati intra in contact cu tipele și le știu ca la carte personalitățile. Acum depinde și de femeie, că unele sunt idioate și te judeca. Altele fac asta din iubire și sunt super drăguțe.
Femeile pot citi mai bine emoțiile oamenilor, probabil de aia.
La tine e problema ca nu stii sa iti lasi descoperita personalitatea omule ) vb f serios ....acum hai sa te intreb eu ceva pe tine, cand vezi una buna pe strada de iti vine sa i-o bagi cu totul, mai tii cont de personalitatea ei sau de felul cum arata? ce te-ar atrage mai mult la ea
Ti am spus asta,am mai discutat despre asta, desigur ca nu, pentru ca natura nu m-a facut atractiv pentru sexul opus,e ca loterie asa functioneaza selectia sexuala,vezi penele mari la un paun, nu ai nici rol decat a atrage femele, femeile aleg cele mai frumoase, la fel si peste tot, si eu am pisici si ele se lasa la un mascul curajos, rabdator, care are curaj si tupeu alti masculi fug cand il vad, la fel si la caini, de asta in natura astea nu ar supravetii nici noi hipersensibili naturi, nu inteleg cum naiba niste primate de 40 kg luptam cu lei, tigri, mamuți si alte animale de 10 ori cat greutatea noastea
Categoric lol, barbat bine, inalt etc asta e in conceptia lor, nu fac referire la pitipoancele de 16 ani, la femeile mature, crede-ma ce iti spun ca un exemplu cum eu am 1.68 la 28 de ani sansele ca eu sa gasesc o femeie normala sunt reduse spre 0, poate doar una stirba rupta de cules capsuni sa cules porumbi! iesi in lume si vezi realitatea
Exista probabilități, sa spunem ca probabilitatea este de 30% ce pot face sa crească? Slabit, culturism, box, a incerca mereu, stii care era probabilitatea sa existam? 1 la 250 de milioane, adica undeva la 1% si uite ca existam, numai vb de big bang si aparatia vieti ca era cam nule si totusi existam.
Femeile au intuitia dezvoltata, simt cand e ceva in nergula, dar mai au si defectul de a nu asculta intuitia de multe ori.
Pentru ca femeile gandesc mai mult cu sentimentele, sa zic asa. Una gandesc, alta simt, si se ghideaza dupa sentimente in general. Stiu, cam fraiere. Tot noi suferim. Trebuie sa rationalizam mai mult. Asta e...