Eu zic ca, cu celalalt baiat a avut parte de ceva actiune, adica tu o iubesti si ti-a fost rusine sa-i pui mana, dar celalalt crezi ca o iubea? Probabil isi batea joc de tine sau cine stie poate ca tu ii faceai cadouri sau ii permiteai multe si ce o fi zis ca si-a gasit "fraierul" cum se zice pe la noi. Ai grija ce decizie iei, gadestete mult inainte sa nu regreti dupa aceea. Bafta!:*
Wow
un baiat care nu vrea sai puna mana pe fund la o fata. Hai ca am auzit-o si pe asta
lol
Ce sa intelegi?!
Prietena ta nu iti este fidela si atunci cand "e prinsa cu mata-n sac" incearca sa se dea bine pe langa tine. cel mai bine, iti dau un sfat prietenesc si sa nu o iei in nume de rau: renunta la ea, fiindca nu te iubeste nici pe tine si nici pe ala. Cauta-ti o alta fata care sa te iubeasca cu adevarat, care sa nu-ti ceara sa faci asemenea lucruri ciudate. mult succes
Te-a "cam inselat", daca continui cu ea ai grija mare ca ce a facut odata poate face de mai multe ori fara ca tu sa stii. Vorbeste cu ea si intreab-o de ce a facut asta, de ce a fost cu el si in acelasi timp si cu tine, fa ceva si afla adevarul si fi sigur de sentimentele ei pentru tine.Mult succes, deschide ochii bine si vezi in cine te increzi.Numai bine
George. ti-am zis las-o si gata. mihaela vrea iubitha. nha
poate nu i-a placut de tine. ca esti timid si cacathuri.
las-o sa se duca la cristi al ei. isi va da ea seama mai tarziu. pe cine a pierdut
puup. ai grija de tine
Sincer, ar trebui sa o parasesti, si sa cauti o fata care sa te iubesca cu adevarat, nu-ti mai pierde timpul cu astfel de oameni care profita de tine si te mint in fata cauta pe cineva care sa te merite.si dai papucii imediat fetei aceleia
CURVA! n-are rostul sa-ti mai pierzi timpul cu ea! exista atatea fete cuminti pe lume care asteapta sa fie bagate in seama, in cat n-are rostul sa-ti pierzi timpul cu o curva ca aia! Zau asa!
Nu ai nevoie de ea
las-o sa'si bata joc de altu tu cauta'ti o fata care sa te merite si so meriti
Iti zic eu ce sa intelegi.
Folosirea cratimei nu e interzisa pe site + prietena ta este curva.
Cam atat.
________
Aaaaaa! SAVE MEEEEE@!
Eu zic sa nai incredere in ea ca fata de tine zice ca ramane cu tine
dar poate cand a plecat de la tine la sunat pe ala si noi
sincer cam Tarfulita prietena asta ata fara suparare
eu una nas avea incredere in ea
testeazo sau eu stiu
Eu zic sa nai incredere in ea ca fata de tine zice ca ramane cu tine
dar poate cand a plecat de la tine la sunat pe ala si noi
sincer cam Tarfulita prietena asta ata
fara suparare
eu una nas avea incredere in ea
testeazo sau eu stiu
Înseamnă că dacă s-au despărţit, au fost împreună. În concluzie, te-a înşelat. Dacă aş fi fost în locul tău când ai citit mesajul, aş fi mers la baie, aş zgudui-o puţin să o trezesc la viaţă şi aş fi dat-o afară. Nu aş accepta! În locul tău i-aş da papucii.Nu merită dacă te-a înşelat chiar dacă o iubeşti!
1)Incearca si tu sa te exprimi corect. 2)Povestea ta pare cam tampita 3)Pune-i frt mana p fund in continuare si gata=D Bafta!
Dc va ginditsi ca doar ea e vinovata! Da. are si ea partea cea mai mare din vina! Stii ea poate te iubeste... cu sufletul... dar ar vrea sa te iubeasca si trupeste! vrea barabatul care sa o satisfaca atit in pat cit si in viata [asta e sh motivul ca s-a inkuiat in baie.]
Destul de complicata faza... sper ca dupa atata timp ai prins si tu putina experienta...