Ai socat fata spunandu-i ce simti pentru ea, nu se astepta si banuiesc ca te considera ca un frate, nu stiu ce sa zic, mai incearca poate vei avea totusi o sansa
Nu strica o prietenia adevărata. Prietenii adevăraţi se găsesc foarte greu in ziua de azi.
Dragul meu, n-o lasa balta, dar incadreaza-te in,, parametrii,, ei.Nu toate fetele sunt grabite sa-si gaseasca un iubit, mai sunt si cele cu capul pe umeri.Ramai in preajma ei, mergi doar pana iti permite ea si vei obtine mai mult decat daca fortezi lucrurile. Cele mai frumoase diamante se slefuiesc cu multa rabdare...
Ai gresit spunandu-i totul la telefon. Ai risipit tot romantismul Probabi ca si ea simte ceva pentru tine, dar este confuza si nesigura in legatura cu sentimentele ei. Ofera-i timp, mai vorbiti si incearca sa-i explicit ca tu esti indragostit cu ea!
Ai gresit din start. De ce nu i-ai spus in fata si i-ai spus-o la telefon? Pentru ca nu ai avut curaj?
Gandeste-te si tu cum s-a simtit fata, din moment ce voi doi va spuneti toate secretele, va intelegeti bine, sunteti apropriati, tu ai ales cea mai proasta metoda de a iti exprima sentimentele fata de ea. Trebuia sa-i fi spus in fata, alta ar fi fost reactia ei.
Gandeste-te la ce s-a gandit si ea "ma, suntem asa de apropriati amandoi dar asta nu are curajul sa-mi spuna in fata ceea ce simte...".
Sunt sigur ca acest lucru a deranjat-o.
Cel mai bun lucru pe care il poti face, pentru inceput este sa iti ceri scuze ca nu ai avut curajul sa ii spui in fata ceea ce simti pentru ea, pe urma sa discutati putin despre posibila relatie in care ati putea fi amandoi. Spune-i de ce crezi tu ca va potriviti, spune-i tot ceea ce simti pentru ea, spune-i lucrurile pe care le-ai scris in mesajul tau postat aici.
Daca crezi ca nu poti sa-i spui in fata ceea ce simti, atunci crede-ma ca nu o sa poti face nimic cu fata, cu frica nu ajungi nicaieri. E posibil sa te respinga dar e posibil sa te si accepte. Nu vei stii niciodata ca nu o sa porti aceasta discutie cu ea fata in fata, evident.
Parca ma vad pe mine in ceea ce ai scris tu. Daca ti-a spus ca nu simte nimic pentru tine, las-o balta. Mai bine ramaneti doar prieteni, insa eu sunt de parere ca nu exista prietenie adevarata intre un baiat si o fata.
DelphhiN întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: