Pana mor. Si o sa mor in timpul unei partide salbatice de sex cu un manechin sexos de 20 de ani.
@allinna:de la 90 de ani ma voi cuminti si pana la 110 imi voi creste stranepotii, asa ca i-ati gandul
Eu am 47 de ani...si doresc mai ceva ca in tinerete...am intrebat parintii mei la peste 75 de ani... le mai merge bine...eu cred ca nu exista o limita...limita incepe la nivelul fiecaruia daca n-o mai doreste...si starea de sanatate...
Sincer...nu m-am gandit niciodata la asta... dar cred ca am s-o "fac" pana cand ma satur...si n-o sa mai am chef!
dar cu siguranta am sa tin cont de o vorba veche...
"...barbatul cat poate...si femeia pana la moarte!"
Acceptati un sfat?! Daca vreti sa puteti face pana, hat, tarziu... nu fumati, mancati cu 1/3 mai putin, dar miscati-va mai mult!, cafea in functie de cat va permite inimioara, consumati fructe si legume cat de multe si variate, si, in functie de starea de sanatate, beti un pahar de vin rosu zilnic, ca medicament preventiv anticardiac!
Fiti buni, senini, ajutati atunci cand puteti, pe cei din jur, cultivati-va simtul umorului si radeti din toat inima atunci cand aveti ocazia si puteti, plimbati-va pe jos cel putin o ora zilnic, sau practicati constant un sport, apoi, la pensie, jucati-va cu nepotii, faceti cuvinte incrucisate sau sudoku, sau altceva similar, beti 2 litri de apa pe zi, intalniti-va cu prietenii la biserica, la o barfa, la un meci de fotbal, la o berica, sau la o plimbare pe centru, etc...
Eu, sper sa pot face pana tarziu, aproape de capat, pentru ca nu fumez, si incerc sa respect, pe cat posibil, tot ceea ce v-am recomandat/reiterat dinspre colegii medici!
SuccessE!
Si, nu uitati: Viata e complexa! Respectati-o si bucurati-va de fiecare zi! "Carpe diem!"
Cred ca o sa ma plictisesc repede, chiar nu sunt fff entuziasmat de sex... ar suna foarte nasol sex dupa 45 de ani la femei (si vibratorul se face ca moare... am uitat de menopauza?) si 50 la baieti.
sincer eu vreau sa mor tanar si fericit, voi vreti, batrani, melancolici, lasati de puteri, sa va uitati cum mergeti pe zi ce trece tot mai aproape de groapa?
de la o varsta sexul mi se pare scarbos, mai ales la fete dupa ce se lasa fundicul si sani... orice fata in opinia mea are farmec, cat himen... cel putin in adolescenta cred si profit de asta.
good luck,, nemuritorilor''
Mi-e greu sa cred ca ei ajunge la 90 de ani inca tanara, oricata dragoste ai face sau sex. Mai mult, sexul e bun, dar stii tu ca ce e mult strica. Uneori mai face si rau. Ai grija.
anonim_4396 întreabă: