| Rallu_3508 a întrebat:

Eu sunt in clasa a 8-a si imi place de un baiat din clasa a 9-a.Cum as putea sa-l abordez fara sa par prea disperata?(nu avem acelasi cerc de prieteni)

Răspuns Câştigător
| biBBi a răspuns:

Cuuum sa inceeeep? deci, eventual la un spectacol stai cu o prietena pe langa el, il urmaresti cand e cu prietenii...hee hee, iti intorci mereu drumul ca sa dai de el, te joci cu vreun cutzu, depinde,. auzi, nu cumva ai id? da oare si-a pus net? las` ca ma interesez euwinkinglaughing:*da n`o mai intrat, nu?thinking succes[faza cu drumurile si cutu e demonstrata, nu merge, da faza e ca nu am alte ideithinking si mai stii care`i o faza? ca el ii bunaciune si u la feltonguevad eu si de prietena, si dupa aia nu dorm 7 nopti dn vacanta, ca sa gasesc o metoda...nu glmsmug

5 răspunsuri:
| clauss a răspuns:

Te inpiedici si te arunci in bratele lui

| Cryssy a răspuns:

Hmm... imi aduc aminte ca si eu eram clasa a 8-a cand l-am cunoscut pe iubitul meu si este cu doi ani mai mare. Mi se parea cam ciudat la inceput si nu stiam daca va iesi ceva. Nu stiu. ai putea sa ii ceri di-ul de mess, daca nu il ai, sa vorbesti cu el, sa te interesezi daca are iubita sau daca ii place de cineva. Si sa mai vorbiti, sa ii spui ceea ce simti si cine stie. Poate va fi ceva frumos intre voi. happy Iti doresc succes! Numai bine!

| SnicK a răspuns:

Te apropii cu el din ce in ce mai mult, i zambesti. vorbesti cu el, incerci sa vorbesti despre multe subiecte. incerci sa faci multe lucruri ca sa fiti amandoi in acelasi loc...cum ar fi "Hopa, si tu esti in baie" sau "Salut iarasi ne intalnim", Daca el pleaca acasa...incerci pe altundeva sau pe acelasi drum sa te intalnesti cu el, sa te vada mereu asta il va face sa i placa de tine daca vede ca va tot intalniti.Succes.

| mada. a răspuns:

Pai incearca sa-ti faci o prietena de la el dn cls, si sa faci rost d id'ul lui sau nr de tel, e mai simplu sa'l abordezi pe mess sau eventual la tel, decat face2face. bafta:-)

| Linguritza a răspuns:

Daca nu aveti acelasi cerc de prieteni este putin mai greu. dar sfatul meu este sa ii dai atentie incat el sa isi dea seama si incearca sa vb de fiecare data frumos cu el, arata-i ca iti place de el ca el sa faca pasul si sa iti ceara prietenie.