| AnemonaP a întrebat:

Eu sunt indragostita de un baiat de 2 ani, si el a aflat acum o luna, de la o fata, nu eram acolo.Si dupa asta. O ia pe langa mine cu bikeul in fuga, odata a zambit, si cateodata ne privim ochi in ochi love struck nu am vb cu el niciodata nici el cu mine, ce sa fac? sa ma port cu indiferenta sau ce? in afara sa ii spun ce simt pentru el. Funda
P. S. fara raspunsuri stupide!

Răspuns Câştigător
| Helpmeeveryday a răspuns:

Flirteaza cu el daca iti doresti sa fie al tau.
Raspundei la priviri, zambetehappy
Bafta!

4 răspunsuri:
| MajorAsshole a răspuns:

Ai putea sa ne spui ce raspunsuri consideri tu a fi stupide? Pentru ca totul e relativ, si n-as vrea sa-ti raspund intr-un mod considerat de tine stupid

| mony1994 a răspuns:

Te sfatuiesc sa faci tu primul pas daca nu il face el.o sa mai rezisti mult timp sa iubesti acelasi baiat si doar sa treci pe langa el si atat? mai bine ii spui acum ce simti si incerci sa vb cu el inainte sa fie prea tarziu si sa til ia alta fata pentru ca o sa te oftici si o sa fi geloasa

| pink1girll a răspuns:

Eu zic ca ar fi mai bine sa stai cuminte in banca ta.Lasa-l pe el sa faca primul pas mai ales ca a aflat ce simti tu pentru el. bine asta daca nu vrei sa fi luata de fraiera.

| ignore a răspuns:

Zambestei si tuh uitate l el stai pe langa el daca ai bicicleta plimbate si tuh o sa aveti un subiect comunhappy