| isabella28 a întrebat:

Eu sunt indragostita de un barbat cu care din cauza serviciului petrec foarte mult timp. el are o logodnica. D ma priveste cu atita admiratie, ma ajuta cu tot ce am nevoie, la servici, in viata personala imi incredinteaza toate secretele lui, temerile lui, ma priveste inr-un mod asa placut, daca ma place vreun barbat se cunoaste ca e gelos, petrece mai mult timp cu mine decit cu logodnica lui si nu numai din cauza serviciului ci si acasa. vorbeste mereu despre mine cu amicii ca sunt dulce, am suflet bun, gatesc bine(ceea ce mie nu mi se pare)stie ca sunt indragostita de el, pentru el este in regula chiar a spus ca vrea sa facem un copil impreuna daca nu imi gasesc sot eu vreau enorm un copil INTREBAREA:se pare ca suntem cei mai buni prieteni, existe prietenie intre un barbat si o femeie? sau el e posibil sa simta ceva mai mult pentru mine? el zice ca isi iubeste logodnica.multumesc!

Răspuns Câştigător
| ANAYH a răspuns:

Da exista o prietenie intre o femeie si un barbat.
insa chiar tu ai zis ca ""eu vreau enorm un copil"" si incepi sa iti faci iluzii care le tot dezvolti in subconstientu tau aceasta iluzie.
insa daca iti acorda atata atentie poate insemna 2 lucruri:
1.ori are incredere in tine si te vede ca o buna prietena;
ori
2.te vede ca o posibila iubita.

Oricum faptul ca te ajuta inseamna multe si te face pe tine sa te gandesti la multe.
insa discuta serios cu el si vezi ce-ti zice, si de acolo o sa tragi tu concluzia!

2 răspunsuri:
| DeeaMarry a răspuns:

Nu exista prietenie pura intre un barbat si o femeie ce nu sunt rude. Intotdeauna, cel putin unul dintre ei, va dori mai mult de atat de la celalalt!
Eu cred ca barbatul asta nu este prea de incredere. Cum iti poate propune asa ceva din moment ce are logodnica?! Un barbat serios, matur, de incredere nu ar face niciodata asa ceva!

| IuliutzàThà a răspuns:

Acesta nu este un priieten adevarat. Cum adica sa fii casatorit si sa-i spui unei amice ca vrei sa faci un copil cu ea. Un barbat adevarat isi respecta sotiawinking. Te sfatuiesc sa rupi aceasta relatie cu el sau daca nu sa incercati sa nu mai fiti asa de apropiati. El a spus casi iubeste sotia dar in acelasi timp vrea un copil cu tine. Ar fi cazul sa-ti gasesti pe cineva de increderewinking SUCCES happy