Da exista o prietenie intre o femeie si un barbat.
insa chiar tu ai zis ca ""eu vreau enorm un copil"" si incepi sa iti faci iluzii care le tot dezvolti in subconstientu tau aceasta iluzie.
insa daca iti acorda atata atentie poate insemna 2 lucruri:
1.ori are incredere in tine si te vede ca o buna prietena;
ori
2.te vede ca o posibila iubita.
Oricum faptul ca te ajuta inseamna multe si te face pe tine sa te gandesti la multe.
insa discuta serios cu el si vezi ce-ti zice, si de acolo o sa tragi tu concluzia!
Nu exista prietenie pura intre un barbat si o femeie ce nu sunt rude. Intotdeauna, cel putin unul dintre ei, va dori mai mult de atat de la celalalt!
Eu cred ca barbatul asta nu este prea de incredere. Cum iti poate propune asa ceva din moment ce are logodnica?! Un barbat serios, matur, de incredere nu ar face niciodata asa ceva!
Acesta nu este un priieten adevarat. Cum adica sa fii casatorit si sa-i spui unei amice ca vrei sa faci un copil cu ea. Un barbat adevarat isi respecta sotia. Te sfatuiesc sa rupi aceasta relatie cu el sau daca nu sa incercati sa nu mai fiti asa de apropiati. El a spus casi iubeste sotia dar in acelasi timp vrea un copil cu tine. Ar fi cazul sa-ti gasesti pe cineva de incredere SUCCES
anonim_4396 întreabă:
HappynewCenusa întreabă: