Daca intr-adevar o iubesti, respect-o si nu o presa!
Daca iti este asa de greu sa te controlezi (ai grija sa nu ajungi sa suferi de ejaculare precoce - ar fi total vina ta pentru ca nu sti sa te infranezi, sa iti educi instinctele), vorbeste cu ea si spune-i sa nu te mai ispiteasca, nu ii spune "hai s-o facem ca m-ai excitat rau", pentru ca ea va interpreta mereu ca incerci sa o presezi. Sa sti ca fetele reusesc sa faca asta mai usor decat barbatii (sa se abtina), dar nu ca sunt diferite de noi, pentru ca dorinta e aceeasi si la barbati si la femei, ci pentru ca fetele nu isi pierd capul in momentele alea asa cum ni-l pierdem noi; de-asta ajung baietii, din prea multa excitare, sa nu isi dea seama ca au uitat sa puna prezervativul, sau ca l-au pus incorect si din cauza asta se sparge, lucruri ce duc la posibile sarcini nedorite, iar de suferit nu au decat fetele; asa ca maturizeaza-te si fii barbat: cea mai buna dovada ca suntem puternici e sa castigam bataliile cu noi insine!
Sper ca ai prins mesajul meu! Fii baiat intelept si gandeste-te la ce ti-am zis! Bafta!
Pai ea face asta ca se te simti bine si eu fac asta cu pr meu. Ea crede ca asa te satisface si ca nu mai ai nevoie de sex te saturi cu atat . Daca tu zici ca te exciti asa de rau hai sa te invat o smecherie dar de ce numai tu sa patesti asta fa-o si pe ea sa ajunga in accelasi impas ca tine : Excito cat mai rau posibil si sa vada si ea cum este.
P.S. : nu cred ca nu o sa-ti permita daca ea o face cu tine.
Chiar ar fi cazul sa vorbesti serios cu ea ori e inconstienta ori e proasta.
si aii grija ca pentru tine poate fi chiar foarte periculos sa te excite tare, sa se ridice si sa nu se intample nimic... serios ai grija de tine
Pai daca tot ii place sa te excite...si ea nu vrea s-o faceti, zi-i sa te termine, s-o ia la laba sau in gura putin.
Păi dacă nu are de gând să o faceţi, ai putea să îi spui să nu te mai excite. Că tu nu prea te poţi abţine. Să se pună în locul tău. Să o exciţi tu aşa, tare de tot, apoi să o laşi aşa. Nu prea cred că i-ar conveni. Vorbeşte cu dânsa