anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu sunt mai inanta ca prietenul meu. Ce as putea sa fac? il iubesc si nu vreau sa ma despart de el... dar asa tot nu poate continua?

9 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, pai nu prea cred ca are importanta inaltimea intr-o relatie, tu poate nu il iubesti cu adevarat daca iti pui astfel de dubii... el cred ca te iubeste din moment ce e cu tine si nu il deranjeaza ca esti mai inalta.
CAte cupluri sunt in situatia asta si nu au nicio problema, se iubesc si sunt fericiti!
Nu cred ca ar trebui sa se tina cont de intaltime intr-o relatie.

| pyma a răspuns:

Ce legătură are înălţimea cu iubirea?

| ciprianpet79 a răspuns:

Nu se pune. daca il iubesti si daca si el te iubeste, nu doar vrea sa va "simtiti bine", e ok. daca nu, cauta-ti unul pe masura

| irina20 a răspuns:

Daca el ar alege sa se desparrta de tine, nu ar avea nici o legatura inaltimea. Daca el spune asta, minte! Nu iubesti un om pentru inaltime, frizura etc, il iubesti pentru ceea ce este.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

De ce sa nu poata continua? Daca va iubiti, atunci prostia asta cu inaltimea chiar n-are semnificatie. Am fost, acum cativa ani la nunta de argint a unor fini ai soacrei mele. Oamenii astia au o fata (s-a casatorit si ea intre timp) si se iubesc foarte foarte mult. Ea este mai inalta cu vreo 15 cm decat el si asta nu i-a impiedicat sa faca o familie, casa, copil si sa aiba o relatie armonioasa timp de peste 25 de ani. Imi amitesc cum dansau la nunta lor de argint. Erau emotionant de frumosi si indragostiti.

| Malvina24 a răspuns:

Eu sunt mai inalta decat iubitul meu si suntem impreuna de 3 ani! ne iubim mult si avem de gand sa formam o familie frumoasa, fericita! NU ne impiedica inaltimea sa fim impreuna! ALte lucruri pot sta in calea fericirii-varsta, inaltimea, culoarea pielii, religia, etc astea nu au nici o legatura! Il iubesc ma iubeste si nu ne vom desparti pentru asta! Stiu ca uneori nu e placut mai ales cand mergem la un eveniment si eu imi iau tocuri(nu foarte mari) si unii se uita ciudat, ba chiar barfesc! Cunosc inca 2 cupluri in care fata e mai inalta : un vecin e mult mai mic decat sotia lui si au 2 copii frumosi, destepti ei se inteleg bine si inca un cuplu necasatoriti dar impreuna de 4 ani la fel! IUbirea n-are limite!

| Bacemi a răspuns:

Draga mea, nu e bine ce faci. Tu pur si simplu cauti motive in plus pentru o despartire. Tii la el dar parca nu il iubesti. Ti se pare ca nu iti ofera tot ce ai vrea de la o relatie. Si inventezi obstacole. Daca un astfel de subiect minor ca inaltimea constituie un obstacol ce vei face in momente critice in care dragostea voastra chiar e testata la maxim? Eu spun ca ar trebui sa te gandesti mai bine la ce simti pentru el. Acesta nu e motiv de despartire. E doar o picatura care umple paharul. Eu spun ca ar trebui sa vezi ce te deranjeaza de fapt la el, la relatia asta. Si tu probabil ai partea ta de vina. Incearca sa faci in asa fel ca lucrurile sa mearga inspre bine, inspre viitor. Fiti sinceri unul cu altul si cautati sa intelegeti cand gresiti.

| vyo a răspuns:

Ce importanta are inalima daca il iubesti cu adevarat sau nu il iubesti indeajuns sa treci peste aspectul acesta.

| georgy7165 a răspuns:

Am fost si eu in situatia ta. Dar nu din cauza inaltimii ci din cauza varstei. El era cu 2 ani mai mic decat mine. El ma iubea pentru ca locuiam in orase diferite si venea sa me intalnim de cate ori ii ziceam. Dar inainte sa ne desaprtim de cate ori ne intalneam ma gandeam numai la faptul ca el e mai mic decat mine.Pana la urma ne-am despartit (eu i-am dat"papucii")pentru ca nu mai suportam sa ma gandesc la chestia cu varsta.