| Marynna a întrebat:

Eu sunt o fata care se intelege cu toti baietii, glumeste cu ei etc, numai ca m-am cam saturat ca toti baietii sa ma vada doar ca pe o prietena, o confidenta. Ce as putea face sa schimb situatia? App, am 13 ani

fundita

4 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Pai, cum ai vrea sa te vada baietii? Sa nu fie chestia la care ma gandesc eu ca, este grav. Daca doreai ca un anume baiat sa nu te mai priveasca ca o prietena, intelegeam, dar cand ai spus de toti, nu stiu... Ceva nu miroase a bine.

| byoana a răspuns:

Pai ai 13 ani la ce te astepti? stai sa mai cresti ei te considera mica, ai rabdare. Daca te intelegi bine cu toti baieti si ei te vad ca o sora e in avantajul tau pentru ca ei au incredere in tine si sigur iti povestesc ce patesc ei cu fetele si asa vei avea mai multa experienta cand o sa fi mai mare.

| doar.pt.voi. a răspuns:

Pai ai doar 13 ani! cum vrei sa fi prietena(iubita) cu un baiat? Nu crezi ca e prea devreme? la 13 ani nu gasesti niciodata dragoste adevarata. Tu trebuie sa-ti vezi de scoala, copilarie.Acum ai doar capricii. Poate orice baiat sa-si bata joc de tine. Sper ca te-am ajutat.Sa fi cuminte:* baftahappy fundita?batting eyelashes

| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Fii atenta la comportamentul altor fete, mai exact cele in jurul carora roiesc toti baietii. Poate esti tu prea baietoasa, nu esti prea finuta si poate nu esti timida, poate esti prea directa cu ei.Incearca sa fii mai feminina... o rochita, o fusta, niste bucle, ceva care sa te scoata in evidenta, pentru ca daca esti mereu in jeansi - tricou nu o sa atragi baietii. Apoi mai e si chestia cu gusturile : daca tu asculti aceeasi muzica ca un baiat si iti plac Parazitii, BUG Mafia etc sau te uiti numai la filme de groaza/actiune si te lauzi ca nu s-a inventat filmul horror care sa te sperie el(baiatul) te va vedea ca pe un amic. Sper ca te-am ajutat si daca mai vrei sfaturi de genul scrie-mi un mesaj pe privat.