anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu sunt o persoana pozitiva, tratez totu mai mult in gluma pentru ca stiu ca exista o rezolvare, oare pot avea o relatie cu o persoana realista?
Ne certam mereu din cauza asta sad, cum sa fiu serioasa in discurii? Nu sunt superficiala sau nepasatoare dar glumesc pentru ca nu vreau sa il vad trist.

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Niciodată să nu tratezi situațiile în glumă, viața nu te iartă!
Sunt probleme ale omenirii care nici acum nu și-au găsit răspunsuri!
Încă nu te-ai maturizat dar cu trecerea timpului vei avea și niște experiențe mai puțin plăcute!
Pa, pa.

9 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Momentan se pare că nu poţi avea o relaţie completă cu o persoană realistă.
Poate când vei mai creşte!
Salut.

Răspuns utilizator avertizat
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Daca tratezi totul in gluma se poate supara intai pentru ca are impresia ca nu iti pasa si in al doilea rand ca ceea ce simte el este o prostie pentru tine. Trebuie sa-i arati ca tu alegi constient sa tratezi mai usor lucrurile pentru binele lui. Incearca sa vezi lucrurile si din punctul lui de vedere. Empatia este o calitate deosebita, ne poate apropia de oameni facandu-ne sa simtim ce simt si ei.

| Carmen a răspuns:

E bine sa fii o persoana glumeata, insa la limitele ei. unii pot sa interpreteze totul gresit.trebuie intai doar sa vrei si abia apoi ai sa poti sa fii cum vrei tu.

| pwp a răspuns:

Nu e nimic rau in a avea simtul umorului, dar cateodata trebuie sa mai fii si serioasa, dar poti fi amandoua in acelasi timp
Incearca happy

bye-bye

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Faza e ca daca imi zice ceva si eu zambesc el crede ca glumesc sau poate nu imi pasa, dar ma doare sufletul cand vad o persoana trista dar apoi iubitu.
Cand colega mea plangea ma apucat si pe mine plansul in clasa straight face, involuntar! A fost total ciudat si nu mai vreau sa se intample asa ceva, nu sunport sa vad fete triste straight face.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@După2000DeAni, eu nu inteleg tu iti permiti sa imi zici mie ca sunt imatura, superficiala si nesimtita?
Nu duc lipsa de maturitate daca prefer sa zambesc cand ascult pe cineva pentru ca dupa parerea mea daca afisez o fata lunga nu arat mai mult interes sau concentrate!
Superficiala? Nu neaparat superficiala, chiar nu accept termenul asta! Nu tratez lucrurile cu usurinta, sunt pozitiva si vad partea plina a paharului. Nu ma complic cu prostii stiu ca exista o poarta de scapare mereu.
Eu zic ca am bun-simt si delicatete, nu ma cunosti tu destul de bine sau ai tras concluzii pripite.
Si te'as ruga sa nu mai fi perfid cu mine, ca se vede ca e doar rautatea de tine pentru ca nici nu ai argumente sa nu mai vorbesc de argumente solide ca sa imi spui mie ca am aceste defecte.

Eu iti sugerez sa nu mai acuzi oamenii fara argumente, la mine chiar nu iese rozwinking.

Si uite ca nu sunt asa imatura cum zici tu ca daca era sa dau dovada de imaturitate iti trimiteam un mesaj privat si iti aratam ce colorat poate vorbii lumea din ziua de azi!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu chiar nu ai.
Pentru ca eu am mai adaugat amanunte si dupa parerea mea nu ai dreptate. Si cine ma poate cunoaste mai bine?
Am adaugat explicatii ca sa nu se inteleaga ca eu ma apuc sa zic bancuri cand el e trist sau nervos " TraficantaDeSentimenteRoz explică:
Faza e ca daca imi zice ceva si eu zambesc el crede ca glumesc sau poate nu imi pasa, dar ma doare sufletul cand vad o persoana trista dar apoi iubitu. ".
Deci calm draga mea.