Bineînțeles că îți vei găsi.
Doar să ai grijă să îți alegi unul inteligent și de treabă.
Că proști sunt pe toate drumurile.
Daca ești din Timișoara putem sa ne cunoaștem noi, nu mă interesează că ești timidă, depresiva sau anxioasa daca ești drăguță
Timizii și cei cu probleme psihice am sesizat că sunt marginalizați, oamenii din tara asta trăiesc în secolul al XV-lea, foarte multi au stagnat și au acceasi mentalitate comunistă.
Din păcate sunt din Braila
Atunci nu cred că o să găsești aici prea multi useri de acolo,mă mir cum de o fata ajunge sa posteze o întrebare cum că e solo,de regula fetele daca sunt cat de cat frumușele își gasesc iubit și dacă sunt timide,mute,proaste și chiar cu probleme psihice daca arata bine,la băieți nu e așa,băiatul trebuie să nu aibă defecte. Încearcă pe Tinder, Simpatie, Facebook Dating și pe TikTok, postezi o poză că ești singurica și îți cauți sufletul pereche dar e posibil sa găsești nu mai prosti, bolnavi psihic sau ghiolbani, rar mai exista oameni ok in ziua de azi, mai ales pe net.
Esti fata. Voi fetele va gasiti iubiti garantat, nu trebuie sa faceti prea multe, in schimb un baiat trebuie sa depuna eforturi enorme pana gaseste ceva.
lovenonylove întreabă: