anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu sunt valy am o problema, am un penis de 10-12 cm mic dar am auzit tot pe TPU ca pentru anumite fete e satisfacator(daca se foloseste cu cap) dar daca as zice ca e si subtire, am incercat cu prietena mea sa folosesc prezervative si erau prea mari, m-a si parasit din aceasta cauza, na acceptat anticonceptionale, iar desi nevoia e mare neprotejat e prea riscant,,,, ce e de facut, prezervative mai mici nu exista, cel putin nu in romania, eu am 19 ani
)

13 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Găseşte-ţi o fată care să te aprecieze şi să te iubească.
Oare o fi vreun cuplu care să nu aibă măcar o mică problemă la acest capitol? Stai liniştit, nu te teme şi închide în tine.
Pa, pa.

identitate
| identitate a răspuns:

Un vagin are cca. 8 cm si se "modeleaza" in functie de dimensiunile penisului, deci cei 10-12 iti ajung, mai ales daca il folosesti cu cap cum spui.
Nu e riscant fara prezervativ daca folositi anticonceptionale (eficienta e de 99% ) iar daca e vorba de o femeie asupra careia nu ai indoieli nu exista nici riscul bolilor cu transmitere sexuala.
Nu stiu care sunt prezervativele cele mai mici dar mai bine intreaba la un cabinet si o sa-ti spuna sau mai simplu la farmacie cand cumperi.Ar trebui sa fie si in Romania, doar nu crezi ca restul au toti 20-30 de cm.laughing
Nu umbla dupa prostii care chipurile maresc penisul. Dai banii degeaba.Penisul nu e un muschi deci nu ai cum sa-l faci sa creasca! Singura metoda de marire e cea chirurgicala care costa o groaza de bani, iti aduce 1-2 cm in plus si e mai ales pentru cei care au burta (practic nu ti se mareste ci se desprinde de corp). In grosime se mareste tot chirurgical prin introducerea de grasime dar nu cred ca iti doresti asa ceva!
Ce inseamna subtire la tine?!
Ai rabdare pana o sa intalnesti femeia potrivita.
Pont:Femeile mignone (cele mici de statura si foarte subtirele) o sa aprecieze mult mai mult un penis ca al tau decat unul mare.Si cu cat e mai dezvoltata in inaltime si are bazinul mai dezvoltat cu atat are nevoie de mai mult.(nu e obligatoriu, depinzand de fostii ei parteneri dar e de regula asa.)
Pe cele cu bazinul dezvoltat lasa-le pentru altii... O femeie care e obinuita cu un penis "mic" sau nu a facut deloc sex o sa fie multumita si cu unul "mic". Una care e obisnuita cu unul "mare" se obisnuieste mai greu sau deloc cu unul "mic".

soothe
| soothe a răspuns:

Nu raspund la anonimi. Oriccum, daca penisul este mic macar barbatia sa-ti fie mare. Inscrie-te pe TPU si mai vedem.

| eugem35 a răspuns:

Nu fi timid si nu te inchide in tine nu conteaza marimea mica dar jucausa sau mica dar ridica fi barbat si treci peste asta ca nu conteaza marimea

| eugem35 a răspuns:

Stai linistit ca nu au femeile ruletas in gura sa iti masoare tie penisul

| alina_3473 a răspuns:

Trebuie sa gasesti o fata care e mai stramta dar trebuie sa ai mai multe relatii ca sa iti dai seama care e fata potrivita pentru tine

| Iustinianius a răspuns (pentru alina_3473):

Eu am un penis de 14-15 cm si prietenei mi-a zis ca e mic

| doc a răspuns:

E adevarat ca e satisfacator pentru anumite fete si nu trebuie sa te ingrijorezi ca ai penisul mic ...in ziua de azi ti-l poti mari sunt fel si fel de reclame pe net, sunt sigur ca-ti vor da ceva daca intrebi la n sex shop
Cat despre fosta prietena nu trebuie sa fii demoralizat, ea e o vaca fara sentimente.
Toate cele bune

| coddy24 a răspuns:

Clasicul " mai bine mic si jucaush decat mare si prost " merge oricand big grin
nu toti suntem inzestrati de la Dumnezeu cu 25 cm laughing asta totusi nu e o piedica pentru nimeni sa faca mult sex laughing

| extream a răspuns:

Sti la ce m-am gandit eu! Cand erai mic sunt singur ca pe la 10-16 ani asa faceai mereu "Laba"! Am auzit ca daca o faci Penisul creste mai incet sau deloc! Eu la 13 ani o am de circa 9-10 cm si mi s-a spus sa nu fac laba ca altfel numai creste!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca faci sexx cu o femeie maritata e mik, ti-o eu zigur daca e fata si nu are la activ, nasteri sau avorturi e ok

| AxelJohn1997 a răspuns:

Daca ai rupto pe laba de aia ai penisu atat de mic

| Iustinianius a răspuns:

Eu am un penis de 14-15 cm si prietenei mi-a zis ca e mic ce sa fac?!