Gasesti plin de mituri pe net. Daca o faci fara, risti un copil, plus boli cu transmitere sexuala, daca exista.
Folosirea prezervativului este mai mult decat necesara. Fiindca in primul rand dispare orice posibilitate de a se putea forma o sarcina in cazul in care actul sexual de dezvirginare s-ar putea sa fie intretinut in timpul zilelor care apartin de perioada fertila a ciclului menstrual. De asemenea in cazul in care prezervativul are marimea potrivita si este corect montat pe penis, atunci acel lubrifiant cu care este acoperita suprafata prezervativului are rolul de a usura foarte mult penetrarea vaginului, si din acest motiv durerea care apare in timpul penetrarii si este resimtita de iubita ta va fi INCOMPARABIL mai mica, scazand uneori la 1/3 sau 1/4 din intensitatea durerii pe care ar urma sa o suporte in cazul in care NU va fi folosit prezervativul. Toti cei care afirma contrariul in mod sigur nu au experimentat in viata lor asa ceva. Multa sanatate!
Nu am nevoie de răspunsuri din astea.
E ceva important... Ști ajută-mă, nu, nu.
Prezervativ trebuie folosit ori de cate ori intretii relatii sexuale si nu vrei bebe. Logic, nu?
Da, nu vreau bebe, dar am înțeles de la alți că prima și prima data este bine sa o faci fără știind că suntem virgin amundoi...
Și mai era ceva gen cu schimbarea sângelui...
Wtf, ce? Lasa sfaturile de la alti copii.
Mutubal întreabă: