Bună.
Dacă te duci la petrecere și mai ești și virgină, cine Doamne iartă-mă te-a învățat să folosești așa ceva?
Nu le poți folosi pe cele externe? Ori este o petrecere cu baie în piscină?
Indiferent ce fel de petrecere este, nu mai folosi un astfel de absorbant intern ci folosește pe cele externe.
Eu, personal nu sfătuiesc nicio virgină să folosească așa ceva, sincer, chiar dacă poate intra în discuție doar cele mini (foarte subțiri).
De ce? Pentru că nu o dată s-a întâmplat câte o "minune".
Deflorare nu cred că a fost, dar o mică fisură s-a produs.
Pa, pa.
Uffff, vezi chestia asta cu ob-urile. Nici macar nu sti daca a curs sange, fiind in timpul menstruatiei.
Nu vreau sa te sperii, dar posibil sa nu mai fi.
Uite, sau mai e o chestie asa cum spune Delight. In ce moment te-a durut? cand l-ai introdus, sau cand ai inceput sa mergi?
Starea aia de disconfort o ai fiindca el trebuie impins dincolo de. nu stiu de muschi, mai sus ne mai existand acele terminatii nervoase, etc. Dar. ai folosit mini sau obisnuite? Alta data, foloseste-le pe cele externe.
Ce, trebuia sa porti tanga si nu statea absorbantul? De-aia s-au inventat si boxerii, bikini, etc.
Depinde si de dimensiunea tamponului...nu cred ca te-ai dezvirginat, probabil himenul tau este mai "sensibil".
Daca ai folosit O. B gros inseamna ca te-ai dezvirginat. dar dka ai avut cele mai subtiri. micutze nici vorbe. te-a durut din cauz aca trebuie sa impingi mai mult. nu era introdus cum trebuie. eu una sunt virgina si mai folosesc sa zic la 4-5 luni o. b dar alea cele mai mici.subtiri si nu pre ama vut probleme. daca faci vreun sport gen calaresti atunci cu sigurnata te dezvirginezi cu ob-ul in tine) bye bye
Sincer, nu stiu de ce mi-ai dat stupid, doar ti-am spus o realitate... , asta e, daca realitatea uneori e dureroasa, trebuie sa suportam consecintele faptelor noastre.
De la intrarea in vagin, pana la himen, sunt cativa cm, insa fiecare fata e diferita.
Poate una avea mai multi, iar alta mai putini. (cm )
Problema ta, eu ti-am spus ca daca te-ai fi dezvirginat ar fi curs sange, insa tu fiind la menstruatie, nu poti sti de unde provenea acel lichid rosu! pricepi?
Sper sa ma insel! Insa eu raman cu stupidul, si tu, poate. fara himen.
Aaa, si am mai uitat ceva:
In afara de sange, mai apare si durerea. Tu poti s-o confunzi cu cea din timpul menstrei.
Nu are cum sa te fi dezvirginat pentru ca mi s-a intamplat si mie. ma pregateam sa merg in par cu verisoara mea si am vrut sa imi iau o fustita mini frumoasa foc am dat o fuga la magazin si mi-am cumparat ob-uri nici eu nu stiam inainte sa le folosesc si pe mine m-a durut si cand am avut pentru prima oara un act sexual mai eram virgina nu ai de ce sa te speri te-a durut pentru ca nu l-ai pus bine
Nu l-ai bagat bine, trebuia sa il scoti si sa-l bagi inapoi. dar stai linistita ca nu te`ai dezvirginat.
Remusopen întreabă: