| VrRos808 a întrebat:

Eu tot nu înțeleg de ce fetele de 19 ani nu vor băieți de 20 de ani.
Fetele de 19 ani, toate pe care le-am văzut au barbati de 30-35 ani.
Se pierd generații aiurea din cauza acestor fetițe care vor experiența și nu generația lor pentru a evolua împreună.
Dar mi s-a luat de gândirea femeilor din generația mea.
Și ce nu inteleg e că după ce înaintează în vârstă femeile dau înapoi și vor băieți de 22-25, ele având 30-35 de ani.
Parca e totul pe dos,nu putem fi fericiți din generație în generație, e o excrepanță atât de mare,se duce totul pe râpă, femeile aleg băieți cu 8-9 ani mai mari decât ele și nu pricep.
Asta cu,, fiindcă sunt mai maturi" nu merge fiindcă sunt și oameni la 50 de ani care nu sunt maturi,dar femeile pun o etichetă pe varstă și uite așa dispare fericirea și apar depresiile fiindcă e tot mai greu să se echilibreze situațiile, asta din cauza femeilor în primul rând fiindcă de la ele pleacă "standardele" astea putrede așa zise,, ridicate" de ele și filmele inventate de ele. Și fetele de 15 ani se uită la ăia de 25. Păi ăștia de 20 ce ar trebui să facă? Să se limiteze la fetițele de 12 ani? Niciodată! Mai bine rămânem singuri.

9 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Ai fi mai fericit daca te- ai ruga Creatorului ca la momentul pe care El il considera potrivit sa te ajute sa gesesti fata care stie El e ca e potrivita pentru tine
Sotul meu s-a rugat de la 17 ani pentru sortia lui pana la 23 cand am devanit prieteni in vederea casatoriei.Pe cei care au incredere in El, El ii ghideaza in viata, intre noi e un an diferenta si credem ca e foarte bine asa.

| just4ubr2015 a răspuns (pentru ania):

Sa te rogi 6 ani la dumnezeu sa iti gaseasca o sotie mi se pare o mare prostie exact ca si cu pupatul moastelor dumnezeu ti-a dat maini picioare ochi nu trebuie sa iti bage si in traistra

| RAY a răspuns:

Ce dz sa faci cu un pusti de 20 de ani

| yhua a răspuns (pentru RAY):

Ai inteles cea spus?

| RAY a răspuns (pentru yhua):

Ala e primul răspuns, al doilea e ca cauta tinerețea acele femei

| Violleta2022 a răspuns:

Generalizare prosteasca pentru a nu stiu cata oara, tot la adresa femeilor!

| Emma30555 a răspuns:

Tu la 20 poti incerca cu o tipa de 30. Si rezolvi problema.

| troleibuz a răspuns:

Mai întâi spune câți ani ai și cum arată o zi din viața ta.

| Tactuecelmaitare a răspuns:

Ce excrepanță? poate excremente... Discrepanță în **** mea