| Unsimpluanonim777 a întrebat:

Eu vreau cu, ea vrea fara? Ati mai intalnit aceasta problema?
De cand mi-am inceput viata sexuala am folosit protectie si m-am invatat asa. Am prietena de aprox 1 an si imi tot zice "aa ce frumos ar fi fara, e altceva simt si eu " iar eu raman straight face
Intr-un fel imi dau seama e alta senzatie fara prez. dar si in cazul in care ramane insarcinata cred ca ma omor laughing
Un sfat ar fi bine venit. Multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| Hαppiηеss a răspuns:

Este cam inconstienta prietena ta, se gandeste numai la placere dar nu si la riscuri.
Trebuie sa ai o discutie serioasa cu ea si sa o faci sa inteleaga ca orice contact sexual neprotejat poate duce la o sarcina datorita lichidului preejaculator pe care tu il elimini si pe care nu il poti controla.
Daca totusi insista cu asta sa se duca la medic sa ii prescrie anticonceptionale.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ca vrea sa fiti impreuna pentru totdeauna si vrea sa ramana insarcinata.Altfel,puteti si fara, darsa mearga la medic pentru anticonceptionale.Mult noroc.

| mihai69 a răspuns:

Pune-o să meargă la ginecolog să îi prescrie pastile anti-bb și după ce începe tratamentul, poți să încerci și fără.

| Unsimpluanonim777 explică:

Deci daca vrea fara sa se descurce cu pastilele

| neutrino a răspuns:

Daca doriti copii, atunci puteti face sex neprotejat, daca nu, nu. Cale de mijloc nu exista, decat noroc, pe care unii il au, altii nu.

| aicaramba a răspuns:

Sincer, eu doar la inceput am facut sex protejat, dupa un timp am renuntat la prez. si am schimbat cateva fete intre timp, si nu mi-a zis niciuna ca ar fi ramas insarcinata. Daca esti atent, nu cred ca exista risc sa ramana insarcinata. Daca ai face-o fara ti-ai da seama de ce vrea sex neprotejat